«Θα πει εύκολα ναι ο Παναθηναϊκός για Μολέδο»

«Θα πει εύκολα ναι ο Παναθηναϊκός για Μολέδο»

"Είναι η στιγμή για να κάνει ο Ροντρίγκο ένα καλό συμβόλαιο", τόνισε ο μάνατζερ του Μολέντο μιλώντας σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα

Ο μάνατζερ του Ροντρίγκο Μολέδο, Κλέιτον Φαλκάο μίλησε σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα (gauchazh.clicrbs.com.br) για το ενδεχόμενο μεταγραφής του κεντρικού αμυντικού του Παναθηναϊκού. Ο ατζέντης του στόπερ των «πράσινων» υποστήριξε πως αυτή τη φορά το «τριφύλλι» θα πει εύκολα το ναι, σε πρόταση για την παραχώρηση του πελάτη του.

«Ο Ροντρίγκο έκανε μια πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα και είναι ώρα για να κάνει ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Η Ιντερνασιονάλ παραμένει η αγάπη του και η αλήθεια είναι πως προσπάθησε να επιστρέψει τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Παναθηναϊκός όμως έκανε πίσω την τελευταία στιγμή στις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων. Αν όμως μιλήσουμε ξανά με την Ιντερνασιονάλ δε θα προκύψει πρόβλημα.

Οι άνθρωποι που ασκούσαν διοίκηση στον Παναθηναϊκό δεν είναι στην ομάδα και ο μεγαλομέτοχος θέλει ν’ αποχωρήσει. Δεν έχει όμως βρεθεί ακόμα ο επόμενος. Νομίζω λοιπόν ότι αυτή τη φορά η ελληνική ομάδα θα πει εύκολα το ναι».

Ο Φαλκάο ρωτήθηκε αν η βραζιλιάνικη ομάδα προσπαθεί εκ νέου για την απόκτηση του Μολέδο τον Ιανουάριο, με τον μάνατζερ του παίκτη ν’ απαντά αρνητικά. Έσπευσε όμως να τονίσει ότι είναι πολύ σημαντικό για τον αμυντικό του Παναθηναϊκού, να εξασφαλίσει ένα καλό συμβόλαιο.

«Θέλει ένα καλό συμβόλαιο γιατί υπήρξαν και χρονιές που δεν πήρε τα χρήματα που έπρεπε. Η Μέταλιστ για παράδειγμα στην Ουκρανία χρεοκόπησε και ο Ροντρίγκο πήρε λίγα χρήματα. Είναι λοιπόν η στιγμή για να κάνει ένα καλό συμβόλαιο.

Η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Μολέδο λήγει τον Ιούνιο. Την προηγούμενη φορά η ομάδα του είχε ζητήσει 2,5 εκ. ευρώ αλλά ο Ροντίγκο θέλει να τον εκτιμήσουν σωστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ