Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ετό στον Ροναλντίνιο

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ετό στον Ροναλντίνιο

Tα χειρότερα γενέθλια της ζωής του περνάει ο Ροναλντίνιο που βρίσκεται φυλακισμένος στην Παραγουάη και ο Σάμουελ Ετό του ευχήθηκε με ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ο μεγάλος Ροναλντίνιο, κλείνει σήμερα τα 40 του χρόνια αλλά μόνο να χαρεί δεν μπορεί. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ παραμένει φυλακισμένος στην Παραγουάη για περισσότερες από δύο εβδομάδες, βιώνοντας τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Ένας παλιόφιλος, ο Σάμουελ Ετό που μαζί έζησαν και πανηγύρισαν σπουδαία πράγματα την εποχή που φορούσαν τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, δεν τον ξέχασε και με ένα συγκλονιστικό μήνυμα του ευχήθηκε χρόνια πολλά δηλώνοντας παράλληλα ότι είναι δίπλα του για να του παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια.

«Γεια σου, αδελφέ… Δεν έχω λόγια, αδελφέ… Αδελφέ μου, φίλε μου… Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάς… Σου ζητάω να έχεις δύναμη και να προσεύχεσαι πολύ… Ελπίζω να λυθεί σύντομα αυτό, γιατί είσαι ένας καλός άνθρωπος, ένα καλό παιδί… Από εδώ, ο Μαύρος σε αγαπάει πολύ και μπορείς να ποντάρεις σε εμένα για όλα όσα χρειαστείς. Ό,τι μπορώ να κάνω, θα το κάνω. Και αν δεν μπορώ να το κάνω, θα ζητήσω μια χάρη από έναν φίλο» έγραψε ο Καμερουνέζος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ