Λουτσέσκου: «Η καραντίνα βοηθάει να φρεσκάρω τις ιδέες μου»

Λουτσέσκου: «Η καραντίνα βοηθάει να φρεσκάρω τις ιδέες μου»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε ιστοσελίδα της Ρουμανίας για τις μέρες της καραντίνας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι και εκείνος σε καραντίνα, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν σταματήσει ελέω του κορωνοϊού και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου και βρίσκεται.

Ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει ώστε να κάνει δημιουργικά πράγματα στο σπίτι και να αυξάνει τις γνώσεις του στις τακτικές και σε διάφορα άλλα θέματα, όπως υποστήριξε ο ίδιος με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Ρουμανίας.

«Έχοντας περάσει η πρώτη εβδομάδα, λέω πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση. Το πρωί πίνω τον καφέ μου και διαβάζω άρθρα αθλητικών εφημερίδων απ’ όλο τον κόσμο. Το απόγευμα μελετώ επαγγελματικά άρθρα, τακτικές αναλύσεις, προγράμματα προπονητικής και νέες ασκήσεις. Προσπαθώ να αφομοιώσω ό,τι χρειάζεται. Είναι αναγκαίος αυτός ο χρόνος για να φρεσκάρω το μυαλό μου. Το ήθελα πραγματικά. Το απόγευμα χαλαρώνω διαβάζοντας», ανέφερε και συνέχισε:

«Είναι μια περίοδος που είμαστε όλοι αναγκασμένοι να ανταποκριθούμε. Στη ζωή υπάρχουν καταστάσεις και στιγμές όπου πρέπει να αντιδρούμε με ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Προσπαθώ να λέω στον εαυτό μου πως πρόκειται για διακοπές, μολονότι δεν είναι οι ιδανικές διακοπές που θα ήθελα. Αυτό με βοηθάει να βλέπω με αισιοδοξία την κατάσταση. Στη Ρουμανία μου λείπουν περισσότερο οι γάτες και τα κουνέλια μου», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ