Ο Εμπαπέ πιο ακριβός, ο Νεϊμάρ βγάζει περισσότερα

Ο Εμπαπέ πιο ακριβός, ο Νεϊμάρ βγάζει περισσότερα

Σύμφωνα με το France Football, οι συμφωνίες που έχει συνάψει ο Νεϊμάρ τον καθιστούν πιο ακριβοπληρωμένο από τον πιο ακριβό στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, Κιλιάν Μπαπέ.

Μια οικονομική σύγκριση του Νεϊμάρ με τον συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπε, επιχειρεί το γαλλικό περιοδικό France Football, επισημαίνοντας το… παράδοξο που εντοπίζεται μεταξύ των δύο παικτών.

Ποιο είναι αυτό; Τη στιγμή που η χρηματιστηριακή αξία του Γάλλου ξεπερνάει τα 200 εκατομμύρια ευρώ και τον καθιστά τον πιο ακριβό ποδοσφαιριστη στον πλανήτη, εντούτοις ο Νεϊμάρ βγάζει περίπου τα διπλάσια χρήματα ετησίως από εκείνον.

Συγκεκριμένα, όλες οι συμφωνίες που έχει υπογράψει ο Νεϊμάρ (συμβόλαιο, μπόνους, χορηγίες, διαφημίσεις κτλ) του αποφέρουν περίπου 48,9 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Την ίδια ώρα, ο Εμπαπέ βγάζει κοντά στα 21 εκατομμύρια ευρώ κι ας θεωρείται μεγαλύτερη η χρηματιστηριακή του αξία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της KPMG, ο Μπαπέ κοστολογείται 225 εκατ. ευρώ και βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, ενώ ο Νειμάρ με 175 εκατ. ευρώ όσα δηλαδή και ο Λιονέλ Μέσι, με τον οποίο μοιράζεται την δεύτερη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ