Το «καρφί» του Σανιά προς τον Φάμπρεγκας

Το «καρφί» του Σανιά προς τον Φάμπρεγκας

Ο Μπακαρί Σανιά απάντησε στον Σεσκ Φάμπρεγκας και στους ισχυρισμούς του ότι μόνο δυο παίκτες ήταν στο επίπεδο του στην παρουσία του στην Άρσεναλ.

«Όταν ήμουν στην Άρσεναλ, ένιωθα ότι μόνο ο Φαν Πέρσι και ο Νασρί ήταν στο επίπεδό μου. Δεν το λέω υπεροπτικά, ήταν αυτό που ένιωθα εκείνη τη στιγμή. Ήταν στο ίδιο επίπεδο με μένα τεχνικά και πνευματικά Επίσης,οι συμπεριφορές κάποιων συμπαικτών μου με οδήγησαν στο να αναζητήσω κάτι καινούριο».

Αυτά είχε αναφέρει λίγες μέρες πριν ο Σεσκ Φάμπρεγκας σε συνέντευξη του, αποκαλύπτοντας τους λόγος που αποχώρησε από τους Κανονιέρηδες το καλοκαίρι του 2011 για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Τις δηλώσεις του Ισπανού μέσου κλήθηκε να σχολιάσει ο πρώην συμπαίκτης του στην Άρσεναλ, Μπακαρί Σανιά, με τον Γάλλο αμυντικό να πετάει τον καρφί του για τον 32άχρονο άσο.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

O Φάμπρεγκας ήταν ένας από τους ηγέτες της Άρσεναλ και ως αληθινός ηγέτης δεν πρέπει να μιλάς έτσι για την ομάδα σου. Δεν συμφωνώ με όσα ανέφερε, έμεινα έκπληκτος όταν τα άκουσα. Ο Φάμπρεγκας είναι ένας σπουδαίος παίκτης με εκπληκτική ποιότητα, αλλά κάποιοι περίμεναν πολλά περισσότερα από εκείνον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ