Σεφτσένκο: «Ζούμε στιγμές που θυμίζουν… Τσέρνομπίλ»

Σεφτσένκο: «Ζούμε στιγμές που θυμίζουν… Τσέρνομπίλ»

Ο 43χρονος παλαίμαχος στράικερ παρομοίασε τον εγκλεισμό του τώρα λόγω του κορωνοϊού με τις εποχές που ζούσε όταν βρισκόταν στην πατρίδα του το 1986.

Αυτά που ζούμε πλέον είναι πρωτόγνωρα για όλους μας. Ο εγκλεισμός μέσα στα σπίτια μας, θυμίζουν άλλες εποχές, σαν αυτές που θυμήθηκε ο Αντρέι Σεβτσένκο.

Ο Ουκρανός πάλαι ποτέ μεγάλος επιθετικός που τον μάθαμε με την φανέλα της Ντιναμό Κιέβου και αργότερα με εκείνες των Μίλαν και Τσέλσι παρομοίασε την πανδημία με το μακρινό 1986 μετά το ατύχημα στο πυρηνικό εργοστάσιο του Τσέρνομπιλ στην Ουκρανία.

Ο 43χρονος πλέον Σεφτσένκο τότε ζούσε στην πατρίδα του και δεν γίνεται να ξεχάσει αυτές τις στιγμές. Τώρα είναι σε 10 ημέρες καραντίνα και τόνισε στο Sky Sports για τις μέρες που ζούμε πως: «Είμαι σε καραντίνα αλλά είμαι καλά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παρά να τηρούνται τις εντολές των γιατρών και της Κυβέρνησης για να μην εξαπλωθεί το πρόβλημα. Να αφήσουμε τους ειδικούς να κάνουν την δουλειά τους. Αυτοί είναι οι ήρωες, οι γιατροί και τους ευχαριστώ. Είχα ζήσει μία παρόμοια κατάσταση στην Ουκρανία, με την καταστροφή στο πυρηνικό εργοστάσιο στο Τσέρνομπιλ το 1986. Πρέπει να διώξουμε την ηλίθια συμπεριφορά και να καταλάβουμε ότι ο καθένας μας μπορεί να κολλήσει τον ιό και να αποτελεί κίνδυνο για τους άλλους. Χαιρετώ κάθε Ιταλό και είμαι δίπλα τους»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ