Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που… σκοράρουν ακόμα (pics)

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που… σκοράρουν ακόμα (pics)

Πίτερ Σμάιχελ, Ίαν Ράς και μερικοί ακόμη άσοι των γηπέδων μπορεί να έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση και απολαμβάνουν πλέον τη συντροφιά νεαρών καλλονών.

Οι ημέρες δόξας γι’ αυτούς στα γήπεδα μπορεί να έχουν τελειώσει χρόνια τώρα όμως η… συνταξιοδότηση έχει και τα καλά της.

Αυτό αποδεικνύουν μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια των προηγούμενων ετών που παρά το ότι έχουν χάσει τη λάμψη του παρελθόντος, έχουν μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλλο και μάλιστα στις μικρότερες ηλικίες.

Ονόματα όπως ο Πίτερ Σμάιχελ, ο Ίαν Ρας, ο Τιερί Ανρί είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Ίαν Ρας και Κάρολ Άντονι

Ο θρύλος της Λίβερπουλ βρίσκεται από το 2013 με την κατά 16 χρόνια μικρότερή του Ιρλανδή τραγουδίστρια, Κάρολ (41 ετών) και απολαμβάνει τα κάλλη της.

Πίτερ Σμάιχελ και Λάουρα Φον Λίντχολμ

Στα 56 του πλέον ο Δανός πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι παντρεμένος με το πρώην μοντέλο του Playboy και κατά δέκα χρόνια μικρότερή του, Λάουρα, με την οποία γνωρίζεται από το 2014. Πριν δύο χρόνια χώρισαν όμως πλέον είναι και πάλι μαζί. Και πώς να μην είναι…

Μπρέντναν Ρότζερς και Σαρλότ Σαρλί

11 χρόνια χωρίζουν τον προπονητή της Λέστερ με τη σύζυγό του με την οποία είναι παντρεμένος από το 2017. Και οι δυο προερχόμενοι από αποτυχημένους γάμους ενώ έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, ο πρώην σύζυγος της Σαρλότ αυτοκτόνησε κάτι που φυσικά συγκλόνισε την ίδια.

Τιερί Ανρί και Άντρεα Ράγιασιτς

Στα 42 πλέον ο «Τιτί», εννιά χρόνια μεγαλύτερος από τη σύζυγό του με την οποία έχουν αποκτήσει κι έναν γιο το 2012.

Πίτερ και Στέφανι Σίλτον

Παντρεμένοι από το 2016 και με 22 χρόνια διαφορά που ωστόσο δεν στάθηκαν εμπόδιο μεταξύ τους. Μάλιστα εργάζονται πλέον μαζί ως σύμβουλοι επιχειρήσεων.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ