Κακά: «Είναι πολύ άσχημα, ελπίζω ο Ροναλντίνιο να ξαναβρεί το χαμόγελό του»

Κακά: «Είναι πολύ άσχημα, ελπίζω ο Ροναλντίνιο να ξαναβρεί το χαμόγελό του»

Ο Κακά επισκέφτηκε τον Ροναλντίνιο στη φυλακή και αναφέρθηκε στην ψυχολογική του κατάσταση και όχι μόνο.

Μέσα σε φυλακή της Ασουνσιόν στην Παραγουάη, έσβησε κεράκια, για τα 40α γενέθλιά του, ο Ροναλντίνιο, καθώς πιάστηκε από την αστυνομία της Παραγουάης να μπαίνει στη χώρα μαζί με τον αδερφό του.

Ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν διότι αμφότεροι μπήκαν στη χώρα με πλαστά διαβατήρια, με τον πρώην κάτοχο της Χρυσής Μπάλας να βλέπει τώρα την αστυνομία να ερευνά το αν έχει συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και να περιμένει να γίνει αποδεκτό το αίτημά του για να φύγει από τη φυλακή έναντι αποζημίωσης ύψους 1.500.000 ευρώ.

Ο Κακά επισκέφτηκε τον Βραζιλιάνο στη φυλακή και μιλώντας στη μαδριλένικη εφημερίδα AS, εξέφρασε τη θλίψη του, για όσα περνάει ο Ροναλντίνιο, ελπίζοντας πως θα ξαναβρεί το χαμόγελό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι όλα πολύ άσχημα. Δεν έχω πολλή ενημέρωση για την κατάσταση για να μιλήσω με περισσότερες λεπτομέρειες, όμως για όποιον έχει ζήσει εμπειρίες με τον Ροναλντίνιο και είναι φίλος του, είναι πολύ θλιβερό να τον βλέπει σε αυτή την κατάσταση. Ελπίζω πως θα ξαναβρεί το χαμόγελό του και θα παίζει ξανά ποδόσφαιρο για να διασκεδάζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ