Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: 6 εκατ. ευρώ και μια παύλα δίνει ο ΠΑΟΚ για τον Μενσά.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άγιαξ: Έλυσε το συμβόλαιο του Νούρι, ζητάει 15 εκατομμύρια η οικογένειά του

Ο Άγιαξ προσφέρει πέντε εκατομμύρια ευρώ στην οικογένεια του Νούρι, τη στιγμή που έλυσε το συμβόλαιό του, με την άλλη πλευρά να ζητάει τα τριπλάσια.

Άγιαξ: Έλυσε το συμβόλαιο του Νούρι, ζητάει 15 εκατομμύρια η οικογένειά του | to10.gr

Τον θεωρούαν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Άγιαξ, αλλά η βλάβη που υπέστη στον εγκέφαλο διέκοψε πολύ πρόωρα την καριέρα του Αμπντελχάκ Νούρι. Από τις 8 Ιουλίου του 2017 βρισκόταν σε κώμα, πριν από λίγες μέρες ο αδερφός του ενημέρωσε πως έχει αρχίσει να επικοινωνεί, κουνώντας τα φρύδια του, βλέποντας μπάλα ενώ καμιά φορά καταφέρνει να χαμογελάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια αισιόδοξη νότα στην άσχημη ιστορία του νεαρού ποδοσφαιριστή, του οποίου λύθηκε το συμβόλαιο από τον Άγιαξ πριν από μερικές μέρες, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ολλανδίας. Και πλέον υπάρχουν διαπραγματεύσεις και ζητείται συμβιβασμός με την οικογένειά του για τα χρήματα.

Ο Άγιαξ είναι διατεθειμένος να προσφέρει πέντε εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση, με την οικογένεια του Μαρικινού να ζητά τα τριπλάσια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ολλανδοί, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις τις τελευταίες μέρες προκειμένου να υπάρξει ένας συμβιβασμός.