Το Βέλγιο αναδεικνύει πρωταθλήτρια την Μπριζ και βάζει τέλος

Το Βέλγιο αναδεικνύει πρωταθλήτρια την Μπριζ και βάζει τέλος

Οι Βέλγοι ακολουθούν τις εντολές της UEFA που ζητάει πρωταθλητές απ' όσους σκοπεύουν να μη συνεχίσουν το ποδόσφαιρο για φέτος. Επικυρώνεται η βαθμολογία, πρωταθλήτρια η Κλαμπ Μπριζ και... λουκέτο.

Το Βέλγιο είναι η πρώτη χώρα που ετοιμάζεται να βάλει οριστικό… λουκέτο στο ποδοσφαιρικό της πρωτάθλημα. Αφού πρώτα επικυρώσει τη βαθμολογία και αναδείξει πρωταθλήτρια, η οποία θα είναι η πρωτοπόρος Μπριζ.

Όπως μεταδίδουν τα Μέσα της χώρας, οι Βέλγοι έχουν πάρει την απόφαση να ακολουθήσουν τις τελευταίες εντολές της UEFA που επί της ουσίας έχει ζητήσει πρωταθλητές από τις λίγκες, αλλά και ομάδες που θα συμμετάσχουν στα Κύπελλα Ευρώπης ανάλογα με τις θέσεις που είχαν πριν τη διακοπή. Και η Κλαμπ Μπριζ είναι έτοιμη να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, η υπάρχουσα βαθμολογία θα επικυρωθεί και η Μπριζ που είναι πρωτοπόρος θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Την ίδια ώρα, η Γάνδη θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι Σαρλερουά, Αντβέρπ και Σταντάρ Λιέγης θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Όλες αυτές οι αποφάσεις έχουν παρθεί και θα επικυρωθούν τις επόμενες ημέρες σε συμβούλιο, με το μόνο που απομένει να διευθετηθεί να είναι το αν θα υπάρξει υποβιβασμός και προβιβασμός αλλά και πότε – και αν – θα ολοκληρωθεί το Κύπελλο Βελγίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ