Νάστος: «Για εμάς το πρωτάθλημα ξεκίνησε… τώρα»

Νάστος: «Για εμάς το πρωτάθλημα ξεκίνησε… τώρα»

Στον ΟΦΗ ήδη έχουν στο μυαλό τους την αρχή του πρωταθλήματος της Football League, όπως τόνισε και μετά το ματς του Κυπέλλου ο Ανέστης Νάστος.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με το… δεξί την αγωνιστική χρονιά μιας και επικράτησε εντός έδρας του Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας. Όμως ο Ανέστης Νάστος είδε την εν λόγω αναμέτρηση σαν την… πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Football League ακόμη δεν έχει κάνει… σέντρα (κάτι που αναμένεται να γίνει το Σαββατοκύριακο που έρχεται), με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές τόσο της κρητικής ομάδας, όσο και των υπολοίπων της κατηγορίας να βρίσκονται απραξία μήνες τώρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανέστη Νάστου:

«Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά νομίζω ότι εμείς οι παίκτες από το ξεκίνημα κάναμε το παιχνίδι, πιο εύκολο για μας. Μπήκαμε δυνατά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Και σε αυτούς που αγωνίστηκαν και σε εκείνους που ήταν στον πάγκο και σε αυτούς που ήταν εκτός αποστολής. Δουλέψαμε πολύ για αυτό το παιχνίδι. Η έναρξη του πρωταθλήματος για μας ήταν από σήμερα. Έτσι το είδαμε. Ότι ξεκινάμε από σήμερα. Στο παιχνίδι όλα εξελίχθηκαν υπέρ μας. Συγχαρητήρια σε όλους και κοιτάμε το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πανσερραικό, το οποίο είναι διαφορετικό.

Είναι δύσκολο. Πρέπει να δουλέψουμε. Να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στόχος είναι οι τρεις βαθμοί σιγά-σιγά και το καλό ποδόσφαιρο που κατά διαστήματα βγάζει η ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Θέλουμε ανάλογη συνέχεια και υποστήριξη. Εύχομαι να ξεκινήσουμε δυνατά και να εξελιχθεί το πρωτάθλημα, έτσι όπως θέλουμε από την αρχή. Έχουμε ένα στόχο και ευελπιστούμε όλοι ότι θα τον πετύχουμε».

-Αγωνιστήκατε με μια φανέλα με ιστορία. Τη φανέλα της ομάδας του ’87 που πήρε το Κύπελλο. Σε εσάς τι ιδιαίτερο έφερε η φανέλα;

«Όποια φανέλα του ΟΦΗ και αν φορέσεις είναι τιμητική. Ακόμα περισσότερο, αυτή η φανέλα που την τίμησαν κάποιοι παίκτες, που σήμερα είτε είναι προπονητές μας, ή διοικούν. Μας βαραίνει περισσότερο, αλλά θέλαμε να δείξουμε και εμείς ότι αξίζουμε να τη φοράμε. Ήταν μια ωραία κίνηση και πιστεύω ότι και εμείς τιμήσαμε τη φανέλα αυτή και είχαμε μια καλή παρουσία».

-Ανέστη, με ποιο στίγμα ξεκινάει ο ΟΦΗ το πρωτάθλημα της Football league;

«Έχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα. Έχουμε δείξει και στα φιλικά, αλλά και στο σημερινό παιχνίδι, ότι είμαστε μια ομάδα που θα μπαίνει δυνατά. Σε κάθε παιχνίδι στόχος οι τρεις βαθμοί. Αν συνδιαστεί αυτό με καλό ποδόσφαιρο, έχει καλώς. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, αλλά είμαστε ΟΦΗ και όπου παίζουμε θα παίζουμε για τους τρεις βαθμούς».

-Ο ΟΦΗ θα πάει στο πρωτάθλημα να παίξει και φέτος σε δύσκολες έδρες και σε δύσκολες συνθήκες…

«Σίγουρα δεν θα είναι όπως το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Θα πάμε σε κακά γήπεδα και δύσκολες έδρες. Ο Πλατανιάς έπαιξε ποδόσφαιρο και μας βοήθησε. Άλλες ομάδες θα παίξουν διαφορετικά. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλες τις συνθήκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ