Μίλαν: Κοιτάζει την περίπτωση του Μίλικ

Μίλαν: Κοιτάζει την περίπτωση του Μίλικ

Όλα δείχνουν ότι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς θα αποχωρήσει από το Σαν Σίρο και οι Ροσονέρι προσανατολίζονται στον επιθετικό της Νάπολι.

Παρά την αβεβαιότητα για τη συνέχιση της φετινής σεζόν, αλλά και για τα οικονομικά δεδομένα που θα δημιουργηθούν μετά την πανδημία του κορονοϊού, οι μεταγραφικοί σχεδιασμοί συνεχίζονται.

Στη Μίλαν, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, στο επίκεντρο βρίσκεται η απόκτηση σέντερ φορ, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς θα αποχωρήσει από το «Σαν Σίρο», ενώ ο 20χρονος Ραφαέλ Λεάο δεν θεωρείται ακόμη έτοιμος να «σηκώσει το βάρος».

Βασικός στόχος των «ροσονέρι» δείχνει να είναι ο Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Νάπολι (ως το 2021) και δεν προτίθεται να ανανεώσει. Ο Πολωνός επιθετικός θεωρείται αξιόπιστη λύση, όμως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει οι «παρτενοπέι» να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, που ανέρχονται στα 40 εκατ. ευρώ.

Το έτερο μεγάλο κεφάλαιο στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Μίλαν αφορά τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Ο 21χρονος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο ως το 2021 και βρίσκεται στο «στόχαστρο» μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Οι διοικούντες τους «ροσονέρι» θα προσεγγίσουν τον διεθνή γκολκίπερ με στόχο να συμφωνήσουν σε νέο συμβόλαιο, αν όμως αυτό δεν καταστεί εφικτό, πιθανότατα θα ψάξουν να τον πουλήσουν, ώστε να μην τον χάσουν ως ελεύθερο τον επόμενο χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ