Σανιόλ: «Είχα να μιλήσω δύο χρόνια με τον Ζιντάν»

Σανιόλ: «Είχα να μιλήσω δύο χρόνια με τον Ζιντάν»

Δεν γινόταν να συγχωρήσει τον «Ζιζού» ο Γάλλος μπακ μετά την κουτουλιά στον Ματεράτσι στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006.

Μαζί ήταν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006 φορώντας την φανέλα της Γαλλίας. Ο ένας εκτέλεσε το τελευταίο πέναλτι των Γάλλων ενώ ο άλλος δεν πρόλαβε καν να μπει στην διαδικασία αυτή, καθώς νωρίτερα είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο λόγος για τον Βίνι Σανιόλ και τον Ζινεντίν Ζιντάν, με τον 43χρονο πλέον Σανιόλ να τονίζει πως τότε δεν μπόρεσε να συγχωρήσει τον Ζιζού για την κουτουλιά στον Μάρκο Ματεράτσι που του κόστισε την αποβολή στον τελικό με την Ιταλία.

Ο Γάλλος μπακ ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι που εκτέλεσαν οι Γάλλοι, προτού ο Φάμπιο Γκρόσο σκοράρει από την άσπρη βούλα και χαρίσει το τρόπαιο στην Σκουάντρα Ατζούρα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Montecarlo» ο Σανιόλ αποκάλυψε πως στα αποδυτήρια, ο Ζιντάν ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του, αλλά αυτός έκανε να του μιλήσει δύο χρόνια.

«Μπαίνεις στα αποδυτήρια, έχεις χάσει και έχεις εκεί έναν άνδρα να μιλάει και να ζητάει συγνώμη. Αλλά δεν τον ακούς! Είσαι στην απογοήτευσή σου, στον κόσμο σου. Εγώ δεν θέλω να δεχθώ την συγνώμη του ή να μιλήσω μαζί του. Τώρα δεν είναι η στιγμή. Χρειάστηκε να πάω στο μπάνιο, να καπνίσω 250 τσιγάρα σε δέκα λεπτά. Κάπως έτσι ξέφυγα» θυμάται ο 43χρονος Σανιόλ, ο οποίος… κράτησε κακία στον Ζιζού!

«Δεν μιλήσαμε για σχεδόν δύο χρόνια. Το 2008, μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, προετοίμαζα τον γάμο μου. Η σύζυγός μου μου είπε να τον κάλεσα. Του τηλεφώνησα. Δεν μπορούσε να έρθει το βράδυ, για την γιορτή, αλλά με χαροποίησε ότι τον είδα το πρωί. Πήραμε ένα απεριτίφ μαζί. Είχαμε μια καλή κουβέντα και μετά η ζωή ξεκίνησε και πάλι» αποκάλυψε για την (καλή και πάλι) σχέση του με τον νυν προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ