Ακυρώθηκε το φετινό International Champions Cup

Ακυρώθηκε το φετινό International Champions Cup

Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το International Cup Championship (ICC) όπως ανακοίνωσε η εταιρεία μάρκετινγκ που κατέχει τα δικαιώματα και διαχειρίζεται το τουρνουά.

Η εφετινή διοργάνωση του International Cup Championship (ICC) ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε η εταιρεία μάρκετινγκ που κατέχει τα δικαιώματα και διαχειρίζεται το τουρνουά.

«Η έλλειψη σαφήνειας για το πότε θα αρθούν οι κοινωνικοί αποκλεισμοί, οι περιορισμοί και το αβέβαιο διεθνές ποδοσφαιρικό καλαντάρι κατέστησαν ανέφικτη τη διοργάνωση του τουρνουά» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Relevent Sports, Ντάνιελ Σίλμαν, σε δήλωσή του.

Πολλά από τα σημερινά εθνικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, καθώς και το Ευρωπαϊκό Τσάμπιονς Λιγκ, ελπίζουν τελικά να ολοκληρώσουν τις σεζόν τους έως το τέλος της χρονιάς.

Το ICC, το οποίο ξεκίνησε το 2013, διεξαγόταν Ιούλιο και Αύγουστο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά κι εκτός. Στη διοργάνωση μετείχαν οι περισσότερες από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες και πολλά από τα παιχνίδια προσέλκυσαν τεράστια πλήθη, συμπεριλαμβανομένων των 109.000 θεατών για έναν αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μίτσιγκαν, το 2014.

Πάντως, οι New York Times ανέφεραν τον Ιανουάριο ότι το Κύπελλο δεν ήταν κερδοφόρο για τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι απειλούσαν να διακόψουν τη διοργάνωση εκτός εάν οι ομάδες άρχισαν να την παίρνουν πιο σοβαρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ