Λάμπρου: «Στόχος στην Ολλανδία είναι το πρωτάθλημα να τελειώσει τέλος Ιουλίου»

Λάμπρου: «Στόχος στην Ολλανδία είναι το πρωτάθλημα να τελειώσει τέλος Ιουλίου»

Για την κατάσταση στην Ολλανδία και το πλάνο επανέναρξης της Eredivise μίλησε ο τερματοφύλακας της Φίτεσε, Κώστας Λάμπρου.

Πλάνο ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αρχές Ιουνίου και να ολοκληρωθεί τέλος Ιουλίου σχεδιάζουν στην Ολλανδία, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Λάμπρου.

Ο τερματοφύλακας πάντως της Φίτεσε, τόνισε ότι δεν είναι λίγοι οι δήμαρχοι που δεν επιθυμούν σέντρα στο πρωτάθλημα, όπως εκείνος του Αϊντχόφεν που είναι αντίθετος στην προοπτική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Λάμπρου:

Για την κατάσταση στην Ολλανδία: «Πάνω κάτω ισχύει ότι ισχύει σε όλη την Ευρώπη. Δεν υπάρχει κατ’ οίκον περιορισμός, αλλά όσο μπορούμε μένουμε σπίτια μας και βγαίνουμε για τα αναγκαία. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος εδώ τηρεί τους κανόνες, αλλά υπάρχουν πάνω από 2000 νεκροί και 20.000 κρούσματα. Το τελευταίο διάστημα ακολούθησαν λίγο το σύστημα της Ελλάδας και το περιόρισαν λίγο, οπότε υπάρχει καλύτερη κατάσταση. Αρχές Μαίου λέγεται ότι τα μαγαζιά θα ανοίξουν. Λένε και εδώ ότι η Ελλάδα τα πάει καλά και έχει καταφέρει να κρατήσει λίγα τα κρούσματα.Είναι σημαντικό ο κόσμος να τηρεί τους κανόνες. Πιστεύω πάντως ότι πιο γρήγορα θα μπορούσαν να πάρουν πιο δραστικά μέτρα. Τα μέτρα ήρθαν πιο αργά και η διαφορά των δύο εβδομάδων θα μπορούσε να είχε καλύτερα αποτελέσματα»

Για την επικοινωνία με την οικογένεια του στην Ελλάδα: «Μου περιγράφουν οι γονείς μου και ο αδερφός μου τι γίνεται στην Ελλάδα και τηρούν τους κανόνες και εκείνοι. Περισσότερο φοβούνται εκείνοι για εμένα, παρά για τους εαυτούς τους γιατί στην Ελλάδα πάει καλά απ’ όσο μαθαίνω και μου λένε».

Για την καθημερινότητα του: «Έχει αλλάξει η καθημερινότητα μου. Κάνω πρωϊνό τρέξιμο, συνεχίζω με ασκήσεις την προπόνηση στο σπίτι και μερικά βάρη και τέλος. Μία φορά την εβδομάδα θα πάω στο σούπερ μαρκετ, πηγαίνω για λίγο περπάτημα με την κοπέλα μου και ως εκεί. Κάναμε κάποια τεστ για να έχει η ομάδα εικόνα της κατάστασης μας. Τίποτα το ιδιαίτερο. Προσπαθώ να είμαι υγιής και ελπίζω μέσα στον Μάιο να αρχίσουμε τις προπονήσεις μας. Καθημερινά οι προπονητές μας ενημερώνουν για το πρόγραμμα και τη διατροφή μας και είμαστε σε μια εγρήγορση».

Για το τι του λείπει στην καραντίνα: «Μου λείπει η καθημερινότητα μου. Η προπόνηση, η επαφή με τους συμπαίκτες. Όταν κάτι τόσο απλό στο στερούν, όπως την ελευθερία σου, σου λείπει πολύ

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Ολλανδία: «Στόχος είναι να τελειώσει τέλος Ιουλίου, οπότε λένε πως θα ξεκινήσει τέλος Μαίου και εμείς οι παίκτες να μπούμε αν γίνεται σε προπονήσεις από τα μέσα του μήνα. Από την άλλη υπάρχουν αρκετοί δήμοι που λένε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Κάποιες πόλεις είναι σε πιο δύσκολη κατάσταση»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ