Θρύλος της Λιντς νικήθηκε από τον κορωνοϊό

Θρύλος της Λιντς νικήθηκε από τον κορωνοϊό

Ο θρύλος της Λιντς, Νόρμαν Χάντερ, απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών, ενώ νοσηλευόταν μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό.

Ακόμη μία απώλεια στον χώρο του αθλητισμού λόγω της πανδημίας με τον θρύλο της Λιντς, Νόρμαν Χάντερ, να φεύγει από τη ζωή ύστερα από μάχη μιας εβδομάδας στο νοσοκομείο.

«Αφήνει ένα τεράστιο κενό στην οικογένεια της Λιντς , η κληρονομιά του δεν θα ξεχαστεί ποτέ και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Νόρμαν σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή», ανέφερε η Λιντς, με την οποία ο Χάντερ αγωνίστηκε σε 726 παιχνίδια σε 14 χρόνια.

Ήταν Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αγγλία το 1966.
Ο Νόρμαν Χάντερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα μετά τη διάγνωσή του με COVID-19 έχασε τον αγώνα νωρίτερα το πρωί. Γεννημένος στις 29 Οκτωβρίου 1943, εγκατέλειψε το σχολείο σε ηλικία 15 ετών για να γίνει ηλεκτρολόγος.

Έκανε το ντεμπούτο του με την Λιντς εναντίον της Σουόνσι στην ηλικία των 18 το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 1962. Κατέκτησε το 1972 το Κύπελλο και το League Cup , καθώς και τους τίτλους στην Division 1 το 1969 και το 1974.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ