Τα… κακά παιδιά του ποδοσφαίρου, με αρχηγό τον Ράμος (pic)

Τα… κακά παιδιά του ποδοσφαίρου, με αρχηγό τον Ράμος (pic)

Ο Σέρχιο Ράμος δεν γινόταν να λείπει από την ενδεκάδα με τα... κακά παιδιά του ποδοσφαίρου, με τους «11» να έχουν δεχτεί συνολικά στην καριέρα τους 168 (!) κόκκινες κάρτες.

Το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο άθλημα σε όλο τον κόσμο, με δισεκατομμύρια ανθρώπους να παρακολουθούν. Μέσα από αυτό προβάλλονται αξίες, πρότυπα αλλά και πολλά ακόμα όπως το fair play, όμως κατά καιρούς υπάρχουν παίκτες που έχουν «αμαυρίσει» τον βασιλιά των σπορ και έχουν μείνει στην ιστορία με αρνητικό αντίκτυπο.

Παίκτες που εντός αγωνιστικού χώρου δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους και παρασύρονται, με αποτέλεσμα να χαρακτηριστούν ως… κακά παιδιά. Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά, επιλέχτηκε η καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών αποτελούμενη από τα… κακά παιδιά του αθλήματος εντός αγωνιστικού χώρου. Παίκτες όπως ο Πέπε και ο Ματεράτσι, ή ο Μπαλοτέλι και ο Ζλάταν.

Οι συγκεκριμένες επιλογές έγιναν με βάση τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών και κυρίως με βάση τις κόκκινες κάρτες που δέχτηκαν στην καριέρα τους, με τον Σέρχιο Ράμος να αποτελεί τον αρχηγό της ομάδας. Ναι, καλά καταλάβατε ο εν ενεργεία αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο παίκτης με τις περισσότερες αποβολές, αφού μετράει 26 και αντικειμενικά είναι και ο «captain» των «bad boys». Συνολικά οι «11» έχουν δεχτεί 168 αποβολές στη διάρκεια της καριέρας τους.

Από εκεί και πέρα δεύτερος στη λίστα είναι ο γνωστός σε όλους για το παιχνίδι του Έντγκαρ Ντάβιντς, ενώ βλέποντας κανείς την ενδεκάδα είναι αμφίβολο αν θα γινόντουσαν αλλαγές. Αξίζει να σημειωθεί πως στη λίστα δεν είναι παίκτες όπως ο Ντιέγκο Κόστα, διότι έχει… καταφέρει να δεχτεί λιγότερες κόκκινες κάρτες από τους υπόλοιπους. Ειδάλλως το όνομα του δεδομένα θα ήταν στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά τα «11» κακά παιδιά του ποδοσφαίρου:

Τερματοφύλακας: Γιενς Λέμαν
Κεντρικοί αμυντικοί: Μάρκο Ματεράτσι, Πέπε
Δεξιός αμυντικός: Σερχιο Ράμος
Αριστερός αμυντικός: Πατρίς Εβρά
Αμυντικός μέσος: Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Κεντρικός μέσος: Ζινεντίν Ζιντάν
Κεντρικός μέσος: Έντγκαρ Ντάβιντς
Επιθετικός μέσος: Φραντσέσκο Τότι
Επιθετικοί: Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, Μάριο Μπαλοτέλι

Δείτε την ενδεκάδα:

https://www.instagram.com/p/B_DG9ZTqf16/?igshid=wata5azw3hjn&fbclid=IwAR0–1ViXbDW7CHZnDuuP7RflM2XjY6n_hsRjBMR-po5e_fOVlVNJgDwe3A

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ