Τότι: «Δεν ήθελα να σταματήσω, κάποιοι στη Ρόμα με ώθησαν να αποσυρθώ»

Τότι: «Δεν ήθελα να σταματήσω, κάποιοι στη Ρόμα με ώθησαν να αποσυρθώ»

Κατάθεση ψυχής από τον Φραντσέσκο Τότι στο Instagram και ξέσπασμα για το φινάλε της καριέρας του και κάποιους ανθρώπους εντός Ρόμα.

Ξέσπασμα από τον Φραντσέσκο Τότι στο Instagram και… κατάθεση ψυχής για τον τρόπο με τον οποίο σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Ο θρύλος της Ρόμα τόνισε πως δεν ήθελε να σταματήσει, γιατί ένιωθε καλά ψυχικά και σωματικά, αλλά επί της ουσίας κάποιοι τον ανάγκασαν να το κάνει. Θυμίζουμε πως ο Τότε σταμάτησε τον Μάιο του 2017 σε ηλικία 40 ετών.

«Δεν ήθελα να σταματήσω να παίζω. Ήμουν σε καλή κατάσταση, οπότε γιατί να το ήθελα; Δεν είναι ότι ήθελα να παίζω συνέχεια ή προσπαθούσα να αναγκάσω κάποιον να με βάλει. Δεν ήθελα να καταστρέψω τα χρόνια που πέρασα στη Ρόμα, οπότε ήταν καλύτερο να αποσυρθώ από το να πάω κάπου αλλού για ένα χρόνο. Δεν είμαι χαζός, ούτε δέκα χρονών, αλλά όταν είμαι σε καλή κατάσταση ψυχικά και σωματικά, το καταλαβαίνω κατά την διάρκεια των προπονήσεων», τόνισε σε συζήτηση που είχε ζωντανά στο Instagram με τον άλλοτε συμπαίκτη του, Λούκα Τόνι.

«Θα ήμουν χαρούμενος αν ήμουν στον ομάδα και στα αποδυτήρια, βοηθώντας τον προπονητή σε δύσκολες στιγμές, δουλεύοντας με νεότερα παιδιά και προσπαθώντας να τους περάσω την εμπειρία μου. Κάθε φορά που έμπαινα από τον πάγκο, όλο το γήπεδο έπαιρνε φωτιά και η ατμόσφαιρα βοηθούσε όλη την ομάδα. Κάθε πράγμα έχει και ένα τέλος, δεν είμαι ηλίθιος, αλλά το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι άνθρωποι μου είπαν πως πρέπει να πάρω αυτή την απόφαση και με ώθησαν προς τα εκεί. Ήμουν εκνευρισμένος, επειδή αν μου το ζητούσαν θα έκοβα το πόδι μου για την Ρόμα», πρόσθεσε.

«Όσο υπάρχει αυτή η κατάσταση, δεν θα πατήσω το πόδι μου στην Τριγκόρια. Κάθε φορά που αφήνω τον Κρίστιαν για προπόνηση, μένω έξω από την πόρτα. Μερικές φορές κάθομαι στο αμάξι και νιώθω σαν να κλαίω γιατί μετά από 30 χρόνια δεν μπορώ να πατήσω το πόδι μου εκεί. Έφυγα και αυτό είναι όλο. Έχω ακόμη φίλους που έρχονται έξω να μου πούνε ένα γεια. Ο γιος μου μου ζητάει να πάω να τον δω όταν παίζει, αλλά δεν μπορώ. Αυτό θα με σκότωνε», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ