«Αόριστο το κατηγορητήριο»

«Αόριστο το κατηγορητήριο»

"Ούτε ο διαιτητής ούτε η αστυνομία και ο παρατηρητής έχουν γράψει κάτι για το περιεχόμενο του πανό" , τόνισε ο Αργύρης Λίβας

Εκδικάστηκε σήμερα απ’ το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της σούπερ λιγκ, η υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ. Η υπόθεση αφορούσε άναμμα και ρίψεις πυρσών, υβριστικό σύνθημα κατά του διαιτητή και ανάρτηση υβριστικού πανό. Η απόφαση αναμένεται τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Νομικός της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ήταν ο Αργύρης Λίβας και μάρτυρας υπεράσπισης ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

«Αόριστο το κατηγορητήριο»
Ο Αργύρης Λίβας αναφερόμενος στην κατηγορία για το πανό, τόνισε μεταξύ άλλων. «Θα πρέπει να πούμε ότι ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα. Μας κατηγορείτε για το περιεχόμενο του πανό, το οποίο δεν προκύπτει από πουθενά ότι ήταν υβριστικό.

Άλλωστε ούτε ο διαιτητής, ούτε η αστυνομία ούτε ο παρατηρητής έχουν γράψει κάτι για το περιεχόμενο του πανό. Θεωρούμε ότι το κατηγορητήριο είναι αόριστο. Σε ότι αφορά τους πυρσούς που άναψαν, έπεσαν μεταξύ του κιγκλιδώματος και της κερκίδας. Για την κατηγορία περί υβριστικού συνθήματος εναντίον του διαιτητή, δεν υπήρξε καμιά διαμαρτυρία απ’ την πλευρά του Κομίνη».

«Δεν ξέρω σλάβικα»
Ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού, ρωτήθηκε για το πανό, με τον Παναγόπουλο να τονίζει. «Για το πανό δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τίποτε, γιατί δεν ξέρω σλάβικα». Αναφορικά με τους πυρσούς που άναψαν ο υπεύθυνος ασφαλείας των Πειραιωτών υποστήριξε.

«Άναψαν πυρσοί και έπεσαν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, ανάμεσα στα κάγκελα και την εξέδρα. Ο Ολυμπιακός έχει στο συγκεκριμένο σημείο βαρέλια με νερό, προκειμένου να σβήνουν αμέσως οι πυρσοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ