Ζιγές: «Δεν φεύγω από τον Άγιαξ ως πρωταθλητής»

Ζιγές: «Δεν φεύγω από τον Άγιαξ ως πρωταθλητής»

Ο Ζιγές αποχαιρέτησε τον Αγιαξ με το παράπονο, ότι η Eredivise δεν θα αναδείξει πρωταθλητή την φετινή χρονιά.

Το ολλανδικό πρωτάθλημα διακόπηκε οριστικά μετά την απόφαση του πρωθυπουργού  Μαρκ Ρούτε, με την απόφαση αυτή να προκαλεί στην Eredivise ζημιά ύψους 400 εκατ. ευρώ.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, η Eredivise δεν ανέδειξε πρωταθλητή, με τον  Άγιαξ και την Άλκμααρ να βρίσκονται στην 1η θέση με 56 βαθμούς, με τον Αίαντα να έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων.

Ο  Χακίμ Ζιγές ο οποίος ανήκει πλέον στην Τσέλσι, με τους Μπλε να έχουν ανακοινώσει την απόκτηση του, αποχαιρέτησε τον Άγιαξ  με το παράπονο της μη ανακήρυξης πρωταθλητή στην Eredivisie.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο 27άχρονος Μαροκινός:

 «Κανείς δεν περίμενε να τελειώσει έτσι. Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα και θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την κατάσταση. Όλοι είχαμε την ελπίδα να τελειώσει η σεζόν αλλιώς.Δεν αισθάνομαι πρωταθλητής, δεν υπάρχει τρόπαιο. Είναι δύσκολο τώρα, αλλά πρέπει να συμβιβαστούμε. Είναι μια δύσκολη κατάσταση.

Εάν δεν είναι δυνατό ν’ αποχαιρετήσω τον κόσμο τώρα, ίσως το κάνω την επόμενη σεζόν. Θα τον αποχαιρετήσω, ωστόσο, σίγουρα», υποστήριξε ο Ζιγές που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Άμστερνταμ για τέσσερα χρόνια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ