Κάτι δεν πάει καλά με Τερ Στέγκεν και Μπαρτσελόνα

Κάτι δεν πάει καλά με Τερ Στέγκεν και Μπαρτσελόνα

Κολλάει η ανανέωση του συμβολαίου με τον Γερμανό πορτιέρο, την ώρα που η Μπάγερν Μονάχου κοιτάει να... κλέψει την υπογραφή του.

Στον «πάγο» έχει μπει το θέμα της ανανέωσης του Αντρέ Τερ Στέγκεν στη Μπαρτσελόνα, λόγω των «ειδικών» οικονομικών συνθηκών που έχει δημιουργήσει (και) στους «μπλαουγκράνα» η πανδημία του κορονοϊού.

Παρά το γεγονός πως οι δύο πλευρές ξεκίνησαν τις συζητήσεις επέκτασης της συνεργασίας τους εδώ και μήνες (πολύ πριν ξεσπάσει η πανδημία), οι πληροφορίες των ισπανικών ΜΜΕ επισημαίνουν πως υπάρχει ακόμη πολύ μεγάλη «απόσταση» μεταξύ τους.

Μάλιστα, μετά από πολλές προτάσεις και οικονομικές φόρμουλες που δεν έγιναν αποδεκτές από την πλευρά του διεθνούς Γερμανού γκολκίπερ, η «Μπάρτσα» θεωρεί πως στην παρούσα φάση οι συνθήκες δεν ευνοούν για να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση, αφού θα πρέπει πλέον να έχει πρώτα μία πλήρη εικόνα των οικονομικών συνεπειών από τον ιό Covid-19, για να οριστικοποιήσει και το μπάτζετ που θα έχει διαθέσιμο την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, επ΄ αυτού η Μπαρτσελόνα έχει ήδη επικοινωνήσει με τον ατζέντη του Τερ Στέγκεν, ξεκαθαρίζοντάς του πως οι συζητήσεις σταματούν μέχρι… νεωτέρας, ώσπου να δει τι ποσά θα είναι σε θέση να δαπανήσει. Την ίδια στιγμή ωστόσο, πολλά μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης παρακολουθούν τις εξελίξεις και ετοιμάζονται να μπουν σφήνα στην υπόθεση.

Ο δε Γερμανός, όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, θέλει να αισθανθεί «σημαντικός» στην ομάδα και να πάρει κι εκείνος ένα συμβόλαιο «πρώτης ταχύτητας», νιώθοντας πως είναι αρκετά «αδικημένος» στις απολαβές του σε σχέση με άλλους συμπαίκτες του, που δεν έχουν τόσο σημαντική πορεία στον σύλλογο.

Εάν τώρα η Μπαρτσελόνα δεν καταφέρει να επεκτείνει τη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς που έρχεται θα υποχρεωθεί να τον πουλήσει, καθώς το καλοκαίρι του 2021 θα μπει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη τις… κεραίες της ανοικτές, αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Νόιερ, ενώ παράλληλα ο Γερμανός γκολκίπερ είναι στα «ραντάρ» και των Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ