Διάψευση της Γουέστερν Γιουνάιτεντ για Γιάννου: «Δεν έχουμε μιλήσει»

Διάψευση της Γουέστερν Γιουνάιτεντ για Γιάννου: «Δεν έχουμε μιλήσει»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Γούεστερν Γιουνάιτεντ διέψευσε πως ο σύλλογος κινείται για τον Απόστολο Γιάννου.

Το όνομα του Απόστολου Γιάννου εμπλέκεται σε πολλά σενάρια τις τελευταίες μέρες, μιας και ο Έλληνας επιθετικός μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα σενάρια, η Γουέστερν Γιουνάιτεντ είναι μία από τις ομάδες που όχι μόνο ενδιαφέρεται, αλλά έχει κάνει και επίσημη πρόταση, κάτι που διέψευσε ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Κρις Πεχλιβάνης.

«Σίγουρα δεν μιλήσαμε με τον Απόστολο τους τελευταίους 3-4 μήνες. Δεν το έχουμε καν σκεφτεί. Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο για το πρωτάθλημα, δεν γνωρίζουμε για το μέλλον μας, πώς μπορούμε να προσφέρουμε συμβόλαια στον κόσμο σε αυτό το σημείο», ανέφερε αρχικά το στέλεχος των Αυστραλών.

«Στην ουσία, απλώς προσπαθούμε να κάνουμε τον προγραμματισμό μας για την επόμενη σεζόν, αλλά όπως και κάθε άλλο κλαμπ, έχουμε αναστείλει το προσωπικό μας και τους παίκτες μας μέχρι να επανεκκινήσουμε. Επομένως είναι δύσκολο, γιατί δεν μπορείς να προσφέρεις συμβόλαια, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα για τα οποία πρέπει να ανησυχεί η κοινωνία από το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ