Σοκάρει Τούρκος ποδοσφαιριστής: «Σκότωσα τον γιο μου, δεν πέθανε από κορωνοϊό»

Σοκάρει Τούρκος ποδοσφαιριστής: «Σκότωσα τον γιο μου, δεν πέθανε από κορωνοϊό»

Σόκαρε όλη την Τουρκία ο Τζεβχέρ Τοκτάς που ομολόγησε πως έπνιξε με ένα μαξιλάρι το 5χρονο παιδί του, τη στιγμή που οι γιατροί είχαν πει πως έφυγε από αίτια σχετιζόμενα με τον κορωνοϊό.

Ένα άγριο έγκλημα που θυμίζει ταινία θρίλερ ομολόγησε ο 32χρονος Τούρκος ποδοσφαιριστής, Τζεβχέρ Τοκτάς, ο οποίος σκότωσε τον μικρό του γιο. Ο πεντάχρονος είχε φύγει από τη ζωή στις 23 Απριλίου στο νοσοκομείο και οι γιατροί είχαν ανακοινώσει πως ο θάνατός του σχετίζεται με τον κορωνοϊό, ωστόσο η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική, όσο και τραγική.

Ο μικρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορωνοϊού, μεταξύ των οποίων και υψηλό πυρετό. Βρισκόταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου μαζί με τον πατέρα του, όταν ο Τοκτάς (αγωνίζεται στην Μπούρσα Γιλντιρίμ, φώναξε τους γιατρούς για να τους ενημερώσει ότι ο γιος του έχει έντονα αναπνευστικά προβλήματα.

Ο 5χρονος μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, με τους γιατρούς να λένε ότι κατέληξε από αίτια σχετιζόμενα με τον κορωνοϊό.

Ωστόσο, χθες ο Τζεβχέρ Τοκτάς παραδόθηκε στην αστυνομία και εκεί ομολόγησε το έγκλημά του, λέγοντας πως απλά δεν αγαπούσε το μικρό παιδί από τη μέρα που γεννήθηκε.

«Έβαλα το μαξιλάρι στο κεφάλι του και τον έσφιξα για δεκαπέντε λεπτά χωρίς να σταματήσω. Αντέδρασε λίγο. Όταν σταμάτησε να κινείται, πήρα το μαξιλάρι και στη συνέχεια φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευτούν τίποτα. Ποτέ δεν τον ήθελα, από τη γέννησή του. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπούσα. Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα είναι γιατί δεν τον αγαπούσα. Δεν έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ