Μέσι ή Ρονάλντο: Τι απαντά ο Κλοπ

Μέσι ή Ρονάλντο: Τι απαντά ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε αν απαντήσει αν προτιμά τον Λιονέλ Μέσι ή τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δυσκολεύεται να απαντήσει, αλλά τελικά επιλέγει τον Λιονέλ Μέσι. Ο λόγος για τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει στο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο, βγάζοντας το καπέλο και στους δύο ποδοσφαιριστές, αλλά ψηφίζοντας τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

«Για μένα είναι ο Μέσι καλύτερος αλλά δεν θα μπορούσα να θαυμάζω περισσότερο τον Μέσι απ’ ότι το κάνω ήδη. Έχει, βέβαια, λιγότερα φυσικά προσόντα από τη γέννησή του.

Αν θα μπορούσες να ζωγραφίσεις τον τέλειο παίκτη, αυτός θα είχε το ύψος του Ρονάλντο, θα μπορούσε να πηδήξει ή να τρέξει όπως ο Ρονάλντο. Κι αυτό που θα πρόσθετες επίσης είναι το πως συμπεριφέρεται, είναι εντελώς τέλειος επαγγελματίας, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο» είπε αρχικά ο Κλοπ και συνέχισε:

«Από την άλλη υπάρχει ο Μέσι ο οποίος κάνει τα πάντα να μοιάζουν τόσο απλά. Και γι αυτό ίσως μου αρέσει λίγο περισσότερο ως παίκτη στον αγωνιστικό χώρο.

Όμως ο Ρονάλντο είναι επίσης απίστευτος παίκτης. Είναι πραγματικά δύσκολο, αλλά εκείνο που έχουν κοινό είναι ότι έχουν αφήσει τα αποτυπώματά τους για τόσο πολύ καιρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ