Τσέφεριν: «Χάνονται εκατομμύρια, δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά το βράδυ»

Τσέφεριν: «Χάνονται εκατομμύρια, δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά το βράδυ»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μίλησε για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο εξαιτίας του κορωνοϊού, ενώ απάντησε και στον Ζαν Μισέλ Ολάς.

Ο ιστορικός πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς ζήτησε για τρίτη φορά από την UEFA να του ξεκαθαρίσει εάν η 3η Αυγούστου είναι η οριστική προθεσμία για την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ή όχι, με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν να αναφέρει.

«Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ανέκαθεν αναφερόταν αυτή η ημερομηνία ως σύσταση, που διατυπώθηκε ανεπίσημα». Θυμίζουμε πως ο Ολάς έχει μεγάλη κόντρα με τη γαλλική ομοσπονδία για το γεγονός πως έβαλε… λουκέτο στο ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα η Λιόν να μην μπορεί να διεκδικήσει έξοδο στο Champions League.

Ο Τσέφεριν αποκάλυψε ότι έχει περάσει πολλές νύχτες που δεν μπόρεσε να κοιμηθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, με την UEFA να χάνει εκατομμύρια και εκατομμύρια δολάρια μετά τη διακοπή της σεζόν.

«Υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες και τόσα πολλά θέματα που αφορούν το καλεντάρι. Τόσα εκατομμύρια και εκατομμύρια, δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, που θα χάσουμε» δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης της UEFA στον Guardian. «Είναι τότε δύσκολο να κοιμηθείς τη νύχτα. Θα ήσουν ανεύθυνος αν μπορούσες να κοιμηθείς αμέσως. Η κατάσταση για την UEFA δεν είναι τόσο ανησυχητική, δεν βρισκόμαστε σε επικίνδυνη κατάσταση, αλλά εξακολουθούμε να νοιαζόμαστε για τους συλλόγους και τα πρωταθλήματα και τους ενδιαφερόμενους, οπότε είναι πολλή δουλειά» σχολίασε.

Αναφερόμενος στο FFP, ο πρόεδρος της UEFA είπε.

«Εάν δεν ακολουθούν τους κανόνες, θα τιμωρούνται πάντα, αλλά φυσικά σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τους κανονισμούς μας. Αυτό δεν θα συμβεί πολύ σύντομα, αλλά σκεφτόμαστε να βελτιώσουμε το FFP, να το εκσυγχρονίσουμε και να κάνουμε κάτι περισσότερο για την ανταγωνιστική ισορροπία. Εξετάζουμε επίσης κάποιο είδος φόρου πολυτελείας, εάν είναι δυνατόν.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ