CAS: «Κλειδώνει» η σύνθεση για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας

CAS: «Κλειδώνει» η σύνθεση για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει η σύνθεση των δικαστών που θα εκδικάσουν το σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Η υπόθεση για το σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης μπαίνει στην τελική της ευθεία όσον αφορά το CAS, ωστόσο απόφαση δύσκολα θα έχουμε το προσεχές διάστημα. Διότι το διεθνές δικαστήριο έως τις 19 Ιουλίου δεν την έχει συμπεριλάβει στα θέματα που θα εκδικάσει, κάτι που σημαίνει πως δεν πρόκειται να βγει απόφαση πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η νεότερη εξέλιξη αναφέρει πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να… κλειδώσει η σύνθεση του δικαστηρίου στο CAS, η οποία και θα εξετάσει την ίδια μέρα και ίδια ώρα τις υποθέσεις.

Ο ΠΑΟΚ επέλεξε Γερμανό διαιτητή και ο Ολυμπιακός Ιταλό, ενώ η ΕΠΟ έχει παραιτηθεί του δικαιώματος επιλογής δίνοντας το ελεύθερο στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο να επιλέξει τον τρίτο και τελευταίο δικαστή.

Όπως γράφει η Live Sport, από τη στιγμή που «κλειδώσει» η σύνθεση του δικαστηρίου αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τον ορισμό της ημερομηνίας που θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ