Φελίπε Ουφάνο: 5/5 ο βοηθός του Χιμένεθ

Φελίπε Ουφάνο: 5/5 ο βοηθός του Χιμένεθ

Πέντε σερί νίκες έχει ο βοηθός του τιμωρημένου Μανόλο Χιμένεθ, Φελίπε Ουφάνο, όσο καιρό τον αντικαθιστά στον πάγκο της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ είχε «αγοράσει» το εισιτήριό της για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας από το πρώτο ματς και την ευρεία νίκη με 4-0 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Σήμερα ο αγώνας είχε χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας. Έτσι η Ένωση χάρη στο γκολ του Έλντερ Λόπες έκανε και… τσεκ ιν για την επόμενη φάση του θεσμού (1-0).

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, για ένα ακόμα παιχνίδι (το πέμπτο συνολικά) δεν βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας καθώς εκτίει την τιμωρία που το επιβλήθηκε για την άσεμνη χειρονομία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο!

Ο βοηθός του, Φελίπε Ουφάνο, που τον αντικατέστησε τον βγάζει κάτι παραπάνω από ασπροπρόσωπο καθώς μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο, 5/5! Πιο συγκεκριμένα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: ΑΕΚ – Πλατανιάς 3-0, Καλλιθέα – ΑΕΚ 2-3, Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-2, Παναιτωλικός – ΑΕΚ 1-4, ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1-0.

Στο ενδιάμεσο ο Χιμένεθ έκατσε στον πάγκο στα εξής παιχνίδια: ΑΕΚ – Κέρκυρα 3-1, ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 0-0, Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-4.

Υπενθυμίζουμε ότι η αρχική τιμωρία που είχε επιβληθεί στον Μανόλο Χιμένεθ, από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Super League, ήταν 15 ημέρες αποκλεισμός, όμως στα τέλη Δεκεμβρίου και αφού είχε κοουτσάρει την ομάδα για τρία παιχνίδια, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας του επέβαλε επιπλέον έναν μήνα ποινής και έτσι ανέλαβε ξανά ο Φελίπε Ουφάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ