Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός συνελήφθη σε βίλα οργίων με όπλα και ναρκωτικά! (vid)

Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός συνελήφθη σε βίλα οργίων με όπλα και ναρκωτικά! (vid)

ΣΟΚ στη Βοσνία με τη σύλληψη 40χρονου Σλοβένου διαιτητή, Σλάβκο Βίντσιτς, σε βίλα οργίων στην πόλη Μπιεγέλινα. Στον χώρο βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και όπλα ενώ οι αρχές συνέλαβαν ακόμη 26 άντρες και 9 γυναίκες.

Μια απίστευτη είδηση έρχεται από τη Βοσνία και αφορά τη σύλληψη του 40χρονου Σλοβένου διαιτητή, Σλάβκο Βίντσιτς, σε βίλα οργίων στην πόλη Μπιεγέλινα.

Ο Βίντσιτς, ο οποίος επί σειρά ετών ήταν το δεξί χέρι του διάσημου ρέφερι Νταμίρ Σκόμινα και εδώ και 10 χρόνια διευθύνει αγώνες στο υψηλότερο επίπεδο, συνελήφθη μαζί με άλλους 26 άντρες και 9 γυναίκες σε μία καλά συντονισμένη επιχείρηση της τοπικής αστυνομίας, που είχε βάλει στο μάτι την διοργανώτρια αυτών των «πάρτι» Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, πιο γνωστή ως Τιγιάνα Αϊφον.

Το σοκαριστικό είναι πως στη βίλα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (κοκαΐνη), όπλων αλλά και μετρητά, ενώ η Μαξίμοβιτς συνελήφθη εν πλω όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα και να διαφύγει μέσω του ποταμού Ντρίνα.

Θυμίζουμε ότι ο Βίντσιτς ήταν ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός που έληξε ισόπαλο με 2-2 στον πρώτο γύρο της φετινής Super League ενώ έχει σφυρίξει και το Ολυμπιακός – Μπέρνλι πέρσι, για τα προκριματικά του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ