Χατζηισαϊας στο «to10.gr»: «Αισθάνομαι δικαιωμένος για μένα και τον πατέρα μου»

Χατζηισαϊας στο «to10.gr»: «Αισθάνομαι δικαιωμένος για μένα και τον πατέρα μου»

Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας μας μίλησε για την πορεία του στον Ατρόμητο και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ

Τα μαλλιά τους θα πρέπει να τραβάνε στον ΠΑΟΚ, για τα λάθη που έκαναν το καλοκαίρι τόσο με τον Ουάρντα, όσο και με τον Δημήτρη Χατζηισαϊα που τους παραχώρησαν στον Ατρόμητο με την μορφή του δανεισμού και βγάζουν μάτια.

Ειδικά με την περίπτωση του τελευταίου που μέσα σ’ ένα χρόνο έχασε την γη κάτω από τα πόδια του. Ο 25χρονος αμυντικός με προπονητή τον Βλάνταν Ίβιτς βρέθηκε από την πρώτη ομάδα να προπονείται με την Κ20, ενώ ήρθε ένα ακόμα σοκ με την απώλεια του πατέρα του. Δεν τον πήρε από κάτω. Πάτησε στα πόδια του γερά, σηκώθηκε και σήμερα είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Θέλοντας να μάθουμε το πως νιώθει ο Χατζηϊσαίας που είναι και πάλι στην επικαιρότητα, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Τούμπα, μίλησε στο «to10.gr» λέγοντας τα εξής: «Νιώθω δικαιωμένος για μένα και τον πατέρα μου».  Ο αμυντικός του Ατρομήτου δε θέλησε να πει κάτι παραπάνω στέλνοντας τα μηνύματα εκεί που θέλει. Να θυμίσουμε πως η μετακίνηση του από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο το καλοκαίρι έγινε υπό έναν όρο. Να υπάρχει δικαίωμα από πλευράς «Δικεφάλου» να τον πάρει πίσω τον χειμώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ