Ρεάλ και Ατλέτικο ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Ρεάλ και Ατλέτικο ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Οι δύο ομάδες της Μαδρίτης αναμένεται να ξεκινήσουν έρανο για τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από τον κορωνοϊό στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ξεκινήσουν έρανο και να βοηθήσουν τις πιο ευάλωτες οικογένειες της ισπανικής πρωτεύουσας, που επλήγησαν περισσότερο από την πανδημία του κορονοϊού.

«Η Μαδρίτη γι΄ άλλη μια φορά οδηγεί τον δρόμο προς την ενότητα, με θυσίες και αποφασιστικότητα. Αντιμετωπίζουμε μία από τις δυσκολότερες καταστάσεις της σύγχρονης ιστορίας μας, αλλά είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σε μία κοινή προσπάθεια», τόνισε ο πρόεδρος της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, σε βίντεο που έδωσαν από κοινού στη δημοσιότητα και οι δύο σύλλογοι.

«Η Ρεάλ και η Ατλέτικο ξεκινούν μαζί το «MadridxMadrid» (Μαδρίτη στη Μαδρίτη), μία πρωτοβουλία… προς όφελος των πιο ευάλωτων ανθρώπων της κοινωνίας μας», συνέχισε ο «ισχυρός άνδρας» των «μερένγκες».

Από την πλευρά του ο διοικητικός ηγέτης των «ροχιμπλάνκος», Ενρίκε Σερέσο, πρόσθεσε: «Όλοι οι Μαδριλένοι μπορούν να ενωθούν πίσω από αυτή την πρωτοβουλία, για να βοηθήσουν αυτούς που περνούν πολύ δύσκολες στιγμές.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ