Ο Λεμονής βάζει Εμενίκε

Ο Λεμονής βάζει Εμενίκε

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποφάσισε τη χρησιμοποίηση του Νιγηριανού επιθετικού, στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με την προπόνηση της Παρασκευής, την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος, Τάκης Λεμονής άνοιξε τα χαρτιά του σήμερα στου Ρέντη κι “έδειξε” πως θα χρησιμοποιήσει τον Εμάνουελ Εμενίκε στην κορυφή της επίθεσης.

Δοκιμή και με τους δύο

Ο 57χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού δοκίμασε πάντως στο δίτερμα και τον Εμενίκε και τον Ανσαριφάρντ. Οι πληροφορίες όμως αναφέρουν πως ο Λεμονής έχει αποφασίσει να δώσει θέση βασικού στον Νιγηριανό, καθώς ο 30χρονος στράικερ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Έλληνα τεχνικού έπαιξε και η κακή εικόνα του Ανσαριφάρντ στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Ιρανός επιθετικός δεν μπόρεσε ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις κι έτσι ο Λεμονής επιλέγει τον Εμενίκε για τη βασική εντεκάδα εναντίον των “πράσινων”.

Αυτή είναι η εντεκάδα

Σε ότι αφορά λοιπόν την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Λεμονής, όλα δείχνουν πως θα είναι οι δέκα που ξεκίνησαν εναντίον του ΠΑΟΚ συν τον Εμενίκε. Δηλαδή Προτό, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης, Πάρντο, Ανδρούτσος και Εμενίκε.

Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” ζήτησε και στην προπόνηση της Παρασκευής από τους παίκτες του, να δείξουν προσοχή και συγκέντρωση απ’ το πρώτο λεπτό του ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ