Στις 15 Ιουλίου λήγει η ρήτρα των 111 εκατομμυρίων ευρώ του Λαουτάρο Μαρτίνες

Στις 15 Ιουλίου λήγει η ρήτρα των 111 εκατομμυρίων ευρώ του Λαουτάρο Μαρτίνες

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες βρίσκεται υπό διαρκή... πολιορκία από την Μπαρτσελόνα, με την ρήτρα του Αργεντινού επιθετικού να λήγει στις 15 Ιουλίου.

Η Μπαρτσελόνα κάνει τα πάντα για να φέρει τον Λαουτάρο στην Βαρκελώνη, έχει επιστρατεύσει όλα τα μέσα, ωστόσο δεν έχει αποσπάσει ακόμα το οκ της Ίντερ. Ο ιταλικός σύλλογος είναι αποφασισμένος να βγάλει όσα περισσότερα μπορεί από την μεταγραφή του 22χρονου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Οι «νερατζούρι» αποδεικνύονται σκληρά… καρύδια, καθώς παρά την πίεση που της ασκούν οι Καταλανοί, δε λένε ακόμα το πολυπόθητο ναι για την μετακόμιση του Αργεντινού φορ. Η ρήτρα του Λαουτάρο Μαρτίνες είναι τοποθετημένη στα 111 εκατομμύρια ευρώ, με την ομάδα του Μιλάνου να μην δέχεται μικρότερο ποσό. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η «Mundo Deportivo», η ρήτρα έχει ισχύ μέχρι τις 15 και όχι τις 7 Ιουλίου.

Οπότε, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν περιθώριο μέχρι τις 15 Ιουλίου για να αποφασίσουν αν θα καταβάλλουν τα 111 εκατομμύρια ευρώ στην Ίντερ. Ειδάλλως, ενδέχεται ο ιταλικός σύλλογος να ζητήσει στη συνέχεια ακόμα περισσότερα χρήματα για την πώληση τους σταρ της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ