Σε δεινή θέση η Ρόμα: Ματαιώθηκε η αγορά της από ξένο επενδυτή

Σε δεινή θέση η Ρόμα: Ματαιώθηκε η αγορά της από ξένο επενδυτή

Στο χείλος του... γκρεμού βρίσκεται η Ρόμα, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού «χάλασε» την αγορά της από τον μεγαλοεπιχειρηματία Νταν Φρίντκιν.

Ενα βήμα πριν την απόλυτη καταστροφή βρίσκεται η Ρόμα! Οι «Τζιαλορόσι» είναι σε κάκιστη οικονομική κατάσταση, με τα χρέη τους να εκτοξεύονται το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα της Ρώμης ήταν πολύ κοντά στην σωτηρία και στην μεταβίβασή της σε ξένο επενδυτή. Ωστόσο, η πανδημία του κορωνοϊού φαίνεται πως είχε άλλα… σχέδια, ματαιώνοντας την αγορά.

Τα πάντα είχαν δρομολογηθεί για αλλαγή στην σκυτάλη της ιδιοκτησίας, με τον Τζίμι Παλότα να φτάνει σε καταρχήν συμφωνία με τον μεγαλοεπιχειρηματία Νταν Φρίντκιν ώστε να του μεταβιβάσει τις μετοχές του. Ομως… έσκασε η πανδημία, με το deal να μένει στα λόγια και τη Ρόμα να αντιμετωπίζει πλέον τεράστια οικονομικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, οι «Τζιαλορόσι» έχουν χρέη ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ!

Αναμφίβολα, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα με τα χρέη να… πνίγουν τους Ρωμαίους και να δείχνουν πλήρη αβεβαιότητα για το μέλλον. Υπενθυμίζεται, πως η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα κυνηγάει την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας στο -3 από την 4η Αταλάντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ