Σπέρνει τον τρόμο και στα φιλικά η Λίβερπουλ (pics)

Σπέρνει τον τρόμο και στα φιλικά η Λίβερπουλ (pics)

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έδειξε πανέτοιμη για την επανέναρξη της Premier League, νικώντας με 6-0 την Μπλάκμπερν σε φιλική αναμέτρηση.

Φουριόζα δείχνει η Λίβερπουλ ενόψει της επανέναρξης της Premier League. Οι «κόκκινοι» οι οποίοι βρίσκονται δύο νίκες μακριά από το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια, έσπειραν στους έξι… ανέμους την Μπλάκμπερν σε φιλική αναμέτρηση.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ νίκησε 6-0 την Μπλάκμπερν σε ματς που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο «Άνφιλντ». Η Λίβερπουλ έδειξε πανέτοιμη, διαλύοντας με συνοπτικές διαδικασίες τον σύλλογο της Championship. Ο Μανέ ήταν αυτός που άνοιξε τον… χορό των γκολ, με τους Κεϊτά και Μιναμίνο να παίρνουν την σκυτάλη. Ματίπ, Χούβερ και Κλάρκσον έβαλαν τα ονόματά τους στον πίνακα με τους σκόρερ. Ο Γερμανός κόουτς ξεκίνησε στο ματς με την εξής ενδεκάδα: Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Μίλνερ, Κεϊτά, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Μανέ, Μιναμίνο, Τσάμπερλεϊν.

Οι «κόκκινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με την Λίβερπουλ να αντιμετωπίζει στο «Γούντισον Παρκ» την συμπολίτισσα Έβερτον (Κυριακή 21/6, 21:00).

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ