Γιουβέντους – Μίλαν 0-0

Γιουβέντους – Μίλαν 0-0

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε πέναλτι, η Μίλαν άντεξε παρ' όλο που έπαιζε με δέκα από το 17', αλλά δεν βρήκε το γκολ που ήθελε και η Γιουβέντους με το 0-0 (είχε έρθει 1-1 το πρώτο ματς) είναι στον τελικό του Κυπέλλου, περιμένοντας Ίντερ ή Νάπολι.

Δεν ενθουσίασε. Ήταν φανερά επηρεασμένη από όλη τη διακοπή. Είδε τον Κριστιάνο να χάνει πέναλτι, είδε την αντίπαλο να αγωνίζεται με δέκα από το 17’ αλλά δεν έκανε ούτε τα απολύτως… απαραίτητα για να βρει το γκολ. Ωστόσο η Γιουβέντους θα βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, αφού η… τίμια, όσο και μαχητική Μίλαν δεν κατάφερε ούτε εκείνη να βρει γκολ στις λίγες ευκαιρίες που έκανε.

Το τελικό 0-0, σε συνδυασμό με το 1-1 στο πρώτο ματς στέλνει την ομάδα του Σάρι στον τελικό. Σε ένα ματς που σηματοδότησε την επιστροφή και του ιταλικού ποδοσφαίρου στη δράση.

Με τη συμπλήρωση κιόλας ενός τετάρτου αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, ωστόσο ο Ρονάλντο αστόχησε σε πέναλτι, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα, οι «ροσονέρι» είδαν τα πράγματα να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο, αφού ο Ρέμπιτς με ένα… εγκληματικό μαρκάρισμα στον Ντανίλο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας τη Μίλαν με παίκτη λιγότερο από το 17’.

Η Γιουβέντους ήταν καλύτερη, η Μίλαν προσπάθησε να βρει ένα γκολ που θα τη στείλει στην επόμενη φάση, αλλά είχε λίγες ευκαιρίες και όσο περνούσε η ώρα τόσο έχανε σε δυνάμεις. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε με τη Γιούβε να περιμένει πλέον τον νικητή του ζευγαριού Ίντερ – Νάπολι στον τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ