Ολυμπιακός: Φιλική νίκη επί της της Θύελλας Ραφήνας η Κ20

Ολυμπιακός: Φιλική νίκη επί της της Θύελλας Ραφήνας η Κ20

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού επικράτησε της Θύελας Ραφήνας 2-0. Σκόρερ οι Τσιριγώτης, Πανάγου.

Χάρη στα τέρματα των Άκη Τσιριγώτη στο πρώτο ημίχρονο και Κώστα Πανάγου στο δεύτερο, η Κ20 του Ολυμπιακού επικράτησε της αντίστοιχης της Θύελλας Ραφήνας με 2-0 σήμερα (11/01) το απόγευμα στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης που διεξήχθη στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν την υπεροχή σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και ο προπονητής του τμήματος κ. Βούζας είχε την ευκαιρία να δει όλους τους παίκτες του να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

«Ηταν ένα παιχνίδι εκπαιδευτικού χαρακτήρα για την ομάδα μας και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Έχουμε πολλές ημέρες ν’ αγωνιστούμε και την Κυριακή μας περιμένει ο αγώνας Πρωταθλήματος με την Λαμία για τον οποίο είμαστε και έτοιμοι. Έχουμε ξαναπεί ότι έχουμε ακόμη 15 τελικούς στη διοργάνωση και στόχος μας είναι να παλέψουμε έως το τέλος για την κούπα» είπε ο τεχνικός της Κ-20 μετά το τέλος της φιλικής νίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ