Έξι παίκτες της Ροστόφ θετικοί στον Covid-19

Έξι παίκτες της Ροστόφ θετικοί στον Covid-19

Ο σύλλογος απέφυγε να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν θετικοί στον ιό, παρά μόνο ότι 42 άτομα που σχετίζονται με την ομάδα είχαν έρθει σε στενή επαφή μαζί τους.

Η FC Ροστόφ, ομάδα της ρωσικής Premier League, ανακοίνωσε την Τετάρτη (17/06) ότι άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα μπουν σε απομόνωση για δύο εβδομάδες, καθώς έξι παίκτες της βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19.

Οι αγώνες της Λίγκας ετοιμάζονται να επαναρχίσουν την Παρασκευή (19/06), μετά τη διακοπή της από τα μέσα Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η Ροστόφ, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης, ετοιμαζόταν να παίξει με την 12η του πίνακα, Σότσι, την ίδια ημέρα. Ο σύλλογος απέφυγε να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν θετικοί στον ιό, παρά μόνο ότι 42 άτομα που σχετίζονται με την ομάδα είχαν έρθει σε στενή επαφή μαζί τους.

«Η ομάδα μας ετοιμαζόταν για το ματς απέναντι στην Σότσι. Ελπίζαμε σε μία επιτυχημένη επανέναρξη», τόνισε ο πρόεδρος της Ροστόφ, Αρτάσες Αρουτιούνιαντς με δήλωσή του και πρόσθεσε: «Αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς. Έχουμε 6 άρρωστους παίκτες. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλήγμα.»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ