Λόπες: «Η ΑΕΚ έχει υψηλούς στόχους, πρέπει να τους κάνουμε πράξη»

Λόπες: «Η ΑΕΚ έχει υψηλούς στόχους, πρέπει να τους κάνουμε πράξη»

Ο Έλντερ Λόπες της ΑΕΚ, μίλησε για τους στόχους της ομάδας του, αναφέρθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο αλλά και στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Έλντερ Λόπες, δήλωσε πως ο πήχης για την Ένωση είναι ψηλά ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με τον Ατρόμητο λέγοντας πως η ομάδα του δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν. Ακόμη τόνισε ότι η ΑΕΚ πρέπει να αρχίσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Real News»:

«Και εγώ και οι συμπαίκτες μου νιώθουμε θυμό για αυτό που έγινε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με τον Πανιώνιο για να νικήσουμε. Ήμασταν κουρασμένοι, αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Η ΑΕΚ έχει υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη και εμείς, από την πλευρά μας, καλούμαστε να τους κάνουμε πράξη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα και, παρότι τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουμε, θα δουλέψουμε διπλά και πιο σκληρά, προκειμένου να τα κατακτήσουμε. Με τον Ατρόμητο δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως δεν τις αξιοποιήσαμε και χάσαμε. Είναι νωρίς ακόμη, το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά του και θα επιδιώξουμε στους επόμενους αγώνες να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ