Κρούσμα κορωνοϊού στην Άρσεναλ

Κρούσμα κορωνοϊού στην Άρσεναλ

Ένας ποδοσφαιριστής της Λονδρέζικης ομάδας, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, παίρνοντας... στον λαιμό του άλλους τρεις.

Η αγωνιστική δράση, έχει ξεκινήσει για τα καλά στην Πρέμιερ Λιγκ με την Άρσεναλ να έχει δώσει ήδη τον πρώτο της αγώνα, αυτόν απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Goal, ένας παίκτης των «Κανονιέρηδων», είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό στον τελευταίο γύρο δοκιμών του αγγλικού πρωταθλήματος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τρεις ποδοσφαιριστές της Λονδρέζικης ομάδας να μείνουν εκτός από την αναμέτρηση του «Έτιχαντ», με αυτούς ωστόσο να είναι αρνητικοί στην νόσο.

Όπως είναι γνωστό, η Πρέμιερ Λιγκ πραγματοποιεί τεστ COVID-19 κάθε εβδομάδα σε ποδοσφαιριστές και τεχνικά επιτελεία των συλλόγων, με το ένα εξ’ αυτών στον τελευταίο γύρο εξετάσεων να προέρχεται από το «στρατόπεδο» της Άρσεναλ.

Έτσι, ο Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος έχει περάσει την «περιπέτεια» του κορωνοϊού τον Μάρτιο, άφησε εκτός τους τρεις ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να ήρθαν σε επαφή με τον θετικό στον κορωνοϊό παίκτη των «Κανονιέρηδων», με αποτέλεσμα να απουσιάζουν από τον αγώνα της Τετάρτης με την Μάντσεστερ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ