Κλοπ: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε» (vid)

Κλοπ: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε» (vid)

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 0-0 με την Έβερτον και ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στην ένταση του ματς αλλά και στη συνολική εικόνα της ομάδας του μετά τη διακοπή.

Λίβερπουλ και Έβερτον αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, με τον Κλοπ να δηλώνει μετά το ματς ότι η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

«Ο ένας βαθμός ήταν αυτός που αξίζαμε. Η Έβερτον είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να κερδίσει. Δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες με την κατοχή που είχαμε, αυτό ήταν το δικό μας πρόβλημα. Ήταν ένα ματς υψηλής έντασης. Η Έβερτον ήταν καλά οργανωμένη, οπότε έπρεπε να τρέξουμε πολύ», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής, ενώ αναφέρθηκε και στην εικόνα της ομάδας του, λέγοντας ότι είναι χαρούμενος με την απόδοση των παικτών του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση. Σωματικά ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι. Στο κομμάτι της επίθεσης χρειάζεται να βρεις ρυθμό και αυτό δεν συνέβη. Αν σκοράρεις, τότε το παιχνίδι αλλάζει τελείως. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ