Μπουά: Και επίσημα παρελθόν από την Βασιλεία

Μπουά: Και επίσημα παρελθόν από την Βασιλεία

Ο Ελβετός εξτρέμ είναι και επίσημα ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού έλυσε το συμβόλαιό του με την Βασιλεία.

Ο Κέβιν Μπουά, του οποίου το όνομα ακούστηκε για τον Ολυμπιακό πριν δύο μήνες, έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Βασιλείας λίγο πριν εκπνεύσει η συνεργασία του, με τον ελβετικό σύλλογο. Την φετινή χρονιά, ήταν από τους πιο παραγωγικούς ποδοσφαιριστές της Βασιλείας, αφού σκόραρε τέσσερα γκολ και μοίρασε έξι ασίστ σε 19 εμφανίσεις.

Το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την Λουκέρνη για το πρωτάθλημα Ελβετίας, έκανε άπαντες να αντιληφθούν ότι ο νεαρός ακραίος διανύει τις τελευταίες του μέρες στην Βασιλεία. Παρότι απομένουν 13 αγωνιστικές για τέλος του πρωταθλήματος, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπουά: «Έπειτα από τέσσερα αξέχαστα χρόνια με πολλές απίθανες και ξεχωριστές στιγμές έφτασα στο τέλος της καριέρας μου, με την Βασιλεία. Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για την απίστευτη υποστήριξη και το πάθος που έδειξαν για τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που πάντα με υποστήριζαν. Εύχομαι στη Βασιλεία τα καλύτερα για το μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ