Υποψήφιος για τον πάγκο του Αμβούργου ο Γραμμόζης

Υποψήφιος για τον πάγκο του Αμβούργου ο Γραμμόζης

Ο Έλληνας τεχνικός είναι ψηλά στην λίστα για τον πάγκο του Αμβούργου, την ίδια στιγμή που ο Ντίτερ Χέκινγκ είναι σε δύσκολη θέση.

Ο Δημήτρης Γραμμόζης είναι από τις πρώτες επιλογές της ομάδας του Αμβούργου για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας, την στιγμή που ο ίδιος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ντάρμσταντ, μετά από 1,5 χρόνο. Ο σύλλογος του Έλληνα προπονητή απολαμβάνει την πέμπτη θέση και έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ αξιόλογο σύνολο, με τον ίδιο να λαμβάνει πολύ καλά σχόλια για την επιρροή και την δουλειά που έχει κάνει.

Την επόμενη και τελευταία αναμέτρηση της δεύτερης κατηγορίας στην Γερμανία, η ομάδα του Γραμμόζη θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Στουτγάρδης, σε ένα παιχνίδι όπου οι «μπλε» τον νεαρό κόουτς. Ο Ντίτερ Χέκινγκ δείχνει να είναι σε δύσκολη θέση αφού το Αμβούργο έχει δύο νίκες σε 8 αγώνες, με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στην τέταρτη θέση.

Η τελευταία αγωνιστική είναι ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη για το Αμβούργο, καθώς πρέπει να νικήσει την Σαντχάουζεν και να ηττηθεί η Χέιντενχαϊμ από την πρωτοπόρο Αρμίνια Μπίλεφελντ, ώστε να βρεθεί στην θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ