Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον Τάκη Λουκανίδη (pics)

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον Τάκη Λουκανίδη (pics)

Σήμερα, μεσημέρι Παρασκευής (12/1), έγινε η κηδεία του μεγάλου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τάκη Λουκανίδη, στο νεκροταφείο της Κηφισιάς.

Πλήθος φιλάθλων της ομάδας που υπηρέτησε επί χρόνια (και όχι μόνο) αλλά και πάλαι ποτέ συμπαίκτες του, έδωσαν παρών στο θλιβερό καθήκον να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ παρευρέθηκαν και οι Γιώργος Βαρδινογιάννης, Θανάσης Γιαννακόπουλος και Αργύρης Μήτσου. Από τους συμπαίκτες του της εποχής που αγωνίζονται αλλά και γενικότερα ανθρώπους που υπηρέτησαν τον Παναθηναϊκό κατά καιρούς, ξεχωρίσαμε τους Αντωνιάδη, Δομάζο, Σούρπη, Γονιό, Καμάρα, Θεοφάνη, Φυλακούρη, Λιβαθηνό, Καρούλια, Βονόρτα και Καραγκούνης. Τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Αντώνης Γλύκας, ενώ από την ΑΕΚ παραβρέθηκε ο Κώστας Νεστορίδης.

Η πολιτική ηγεσία της χώρας έδωσε και αυτή το παρών μέσω των Μίμη Ανδρουλάκη, Κώστα Σκανδαλίδη και Πάνου Παναγιωτόπουλου. Επίσης αρκετοί προτίμησαν να στείλουν στεφάνια στη μνήμη του Λουκανίδη. Η ΠΑΕ, η ΚΑΕ και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, το Δ.Σ. των Παλαίμαχων του Παναθηναϊκού, η Δόξα Δράμα, η ΑΕΚ, η Super League, η ΕΠΟ, οι Παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ, οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ ,ο σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Αντώνης Σαμαράς και πολλοί άλλοι ακόμη επιφανείς και μη φίλοι του Λουκανίδη και φίλαθλοι του τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ