Κρουζ Αζούλ: 22 κρούσματα κορωνοϊού στον σύλλογο!

Κρουζ Αζούλ: 22 κρούσματα κορωνοϊού στον σύλλογο!

Οχτώ κρούσματα κορωνοϊού στην αντρική ομάδα και άλλα 14 στη γυναικεία καταγράφηκαν στην Κρουζ Αζούλ μετά τα τελευταία τεστ που έγιναν.

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά 22 κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε ανδρική και γυναικεία ομάδα της Κρουζ Αζούλ και όπως είναι λογικό έφεραν… συναγερμό στην ποδοσφαιρική αρχή της χώρας.

«Στις 24 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν νέες δοκιμές κορωνοϊού στους παίκτες και τους προπονητές πρώτης ομάδας. Ανιχνεύτηκαν οκτώ θετικές περιπτώσεις, καθώς και 14 θετικές περιπτώσεις στην ομάδα των γυναικών», ανέφερε σε σχετική της ανακοίνωση η Liga MX.

Εκτός από τα 22 συνολικά κρούσματα, υπήρχαν και ακόμα εννέα, επτά στους άνδρες και δύο στις γυναίκες, για τους οποίους τα αποτελέσματα είναι ασαφή. Όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί.

Η Κρουζ Αζούλ προετοιμάζεται εκτός της πρωτεύουσας του Μεξικού για τη σεζόν, αλλά όλοι όσοι βρέθηκαν θετικοί επέστρεψαν ώστε να μείνουν απομωνομένοι.

Ο σύλλογος είχε καταγράψει δύο θετικά κρούσματα την περασμένη εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένου του Ουρουγυοανού διεθνούς επιθετικού, Τζόναθαν Ροντρίγες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ