Ολυμπιακός Κ-15 – Παναθηναϊκός Κ-15 2-0

Ολυμπιακός Κ-15 – Παναθηναϊκός Κ-15 2-0

http://to10.gr/podosfero/superleague/98209/xanthi-platanias-3-1/

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Νότιο Όμιλο της Σούπερ Λιγκ Κ-15, καθώς επικράτησε με 2-0 του αιώνιου αντιπάλου του και τονβ πλησίασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι πιτσιρικάδες των ερυθρολεύκων είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά αυτή δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου, όμως, ο Κίτσος με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Η πίεση του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στο 80′ ο Σπυριδάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Σταμούλης από ανατροπή του Αυγερινού, έγραψε το τελικό 2-0.

Με τη νίκη αυτοί οι ερυθρόλευκοι μείωσαν την απόσταση τους από τους Πράσινους στους δύο βαθμούς, ενώ έχουν κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γραμματικάκης, Φρέρης, Μπονέλης, Κατσογιάννης, Γιγίνης, Λιάτσος (70′ Παπανικόπουλος), Κίτσος (56′ Σπυριδάκης), Λιοφάγος, Σταμούλης (82′ Τσιουρής), Συρμής (62′ Ντόη), Καραπαναγιωτίδης (77′ Παστράς).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:  Αυγερινός Π., Πορφυρόπουλος, Παυλάκης, Καρνέσης, Γωγουβίτης, Κωστόπουλος, Δημοσθενιάδης (64′ Ζαφείρης), Κρυπαράκος, Τζαβίδας (82′ Πουλιάνος), Τόρρα (79′ Αυγερινός Θ.), Τσοντάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ