Ινδία και άλλες τέσσερις χώρες για το Κύπελλο Ασίας 2027

Ινδία και άλλες τέσσερις χώρες για το Κύπελλο Ασίας 2027

Ινδία, Κατάρ, Ιράν, Σαουδική Αραβία και Ουζμπεκιστάν, είναι οι πέντε χώρες, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να φιλοξενήσουν το Ασιατικό Κύπελλο του 2027.

Η Ινδία μαζί με το Κατάρ, το Ιράν, τη Σαουδική Αραβία και το Ουζμπεκιστάν, είναι οι πέντε χώρες, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να φιλοξενήσουν το Ασιατικό Κύπελλο του 2027, όπως έκανε γνωστό η ασιατική συνομοσπονδία ποδοσφαίρου (AFC).

«Η AFC θα συνεργαστεί με κάθε ομοσπονδία, μέλος της, που υποβάλει υποψηφιότητα για την παράδοση των απαραίτητων εγγράφων και θα ανακοινώσει τον οικοδεσπότη για την 19η έκδοση του AFC Asian Cup, το 2021», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ασιατικής συνομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της AFC, Σέιχης Σαλμάν Μπιν Εμπραχίμ Αλ Χαλίφα, χαιρέτησε την «μεγαλύτερη διοργάνωση που έγινε ποτέ» στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την περασμένη χρονιά και είπε ότι αναμένει από την Κίνα να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες το 2023.

Το Κατάρ, φιλοξένησε την διοργάνωση το 1988 και το 2011, ενώ το Ιράν έχει υπέροχες αναμνήσεις από την φιλοξενία το 1968 και το 1976, κερδίζοντας τον τίτλο και στις δύο περιπτώσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι η Ινδία, εξασφάλισε την διοργάνωση για το Ασιατικό Κύπελλο Γυναικών του 2022, τον περασμένο μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ