Ζέκα: «Θα κερδίσει 1-0 ο Παναθηναϊκός, με γκολ του Μολίνς ή του Μολέδο»

Ζέκα: «Θα κερδίσει 1-0 ο Παναθηναϊκός, με γκολ του Μολίνς ή του Μολέδο»

Ο Κάρλος Ζέκα πιστεύει σε νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 στο αποψινό «ντέρμπι αιωνίων» ενώ προέβλεψε και τον σκόρερ.

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ολυμπιακό απόψε (19:30) στη Λεωφόρο και ο πρώην αρχηγός των «πράσινων», Κάρλος Ζέκα σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ έδωσε τις προβλέψεις του.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, βλέπει νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 με γκολ του Μολίνς ή του Μολέδο.

Ακόμη αναφέρθηκε και στο επερχόμενα ματς της Εθνικής μας με αντίπαλο την Κροατία για τα μπαράζ που οδηγούν στο Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη ζωή του στην Δανία: «Είναι πολύ ωραία εδώ, μου αρέσει, είμαι χαρούμενος, όμως δεν είναι σαν την Ελλάδα. Όλα καλά όμως».

Για το αποψινό ντέρμπι στη Λεωφόρο: «Ζηλεύω λίγο γιατί είναι ένα παιχνίδι που όλοι θέλουν να παίξουν, όμως από τη στιγμή που δεν μπορώ να παίξω θα ήθελα να είμαι στη Λεωφόρο να δω το παιχνίδι. Πρώτα από όλα θα κερδίσουμε, δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει γκολ. Θα μπορούσε να είναι και ο Βλαχοδήμος».

Για τους δύο αντιπάλους: «Είναι δύο ομάδες που δεν είναι σε καλή κατάσταση, όμως είναι σημαντικό να σκοράρεις πρώτος, να έχεις ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Δεν βλέπω παιχνίδι με πολλά γκολ».

Για το ματς που θυμάται: «Το 2-1 με το γκολ του Πέτριτς. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω παίξει πολλά ματς στη Λεωφόρο. Το 0-3 ήταν το καλύτερο ντέρμπι που έχω ζήσει. Μέσα στο Καραϊσκάκη 0-3 δεν το περίμενε κανείς, ούτε εμείς. Ξέραμε ότι αν είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός, θα ήταν πρωταθλητής».

Για την πρόβλεψή του: «Νομίζω ότι θα είναι 1-0, με γκολ του Μολίνς ή του Μολέντο που ήταν αμφίβολος και μπήκε την τελευταία στιγμή στην αποστολή».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του: «Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου, θέλω να γυρίσω πίσω και να τελειώσω την καριέρα μου εκεί».

Για τους αγώνες μπαράζ της Εθνικής με την Κροατία: «Ονειρεύομαι τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι λογικό. Είμαστε πολύ κοντά. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Είναι λογικό να σκέφτομαι το Μουντιάλ».

Για τους Κροάτες πρώην συμπαίκτες του που έχει μιλήσει: «Έχω μιλήσει με τον Σίντενφελντ. Μου είπε πως θα παίξω με την εθνική του και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Θα τον πάρω και θα του κάνω λίγο πλάκα του Μλάντεν (Πέτριτς)».

Για τις αναμετρήσεις με τους Κροάτες: «Ξέρουμε ότι εμείς είμαστε δυνατοί αμυντικά και η Κροατία είναι πολύ δυνατή επιθετικά, αλλά εμείς πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν στα δύο παιχνίδια και θα έχουμε μία φάση και θα πρέπει να σκοράρουμε».

Για την προσαρμογή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα: «Από την πρώτη μέρα που πήγα, όλοι μιλούσαν μαζί μου, με πήραν κοντά τους και μου είπαν ότι χρειαστώ να το ζητήσω. Με έβαλαν στην οικογένειά τους».

Για το γεγονός ότι τραγουδάει τον Eθνικό Ύμνο της Ελλάδας: «Δεν ήθελα να είμαι στην Εθνική ομάδα και να είμαι με τους συμπαίκτες μου και να μην ξέρω τον εθνικό ύμνο. Θέλω να μάθω περισσότερο ελληνικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ