Αρντά Τουράν: Συμφώνησε για επιστροφή στη Γαλατασαράι

Αρντά Τουράν: Συμφώνησε για επιστροφή στη Γαλατασαράι

Ο Αρντά Τουράν συμφώνησε να επιστρέψει στον τουρκικό σύλλογο ύστερα από εννέα χρόνια.

Ο Αρντά Τουράν φόρεσε τη φανέλα της Γαλατασαράι από το 2005 έως και το 2011 πετυχαίνοντας μια πολύ καλή πορεία με 29 γκολ σε 130 συμμετοχές.

Μετά από εννέα χρόνια, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.

Τη σεζόν 2017-18 πήρε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα με την οποία δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Μπασακσεχίρ από την οποία και αποδεσμεύτηκε το 2020. Η επιστροφή του στους «μπλαουγκράνα» συνδυάστηκε εκ νέου με μηδαμινές ευκαιρίες και τώρα που το συμβόλαιό του έληξε, συμφώνησε αμέσως με τη Γαλατά.

Ο Τουράν απετέλεσε διακαή πόθο του προπονητή της ομάδας, Φατίχ Τερίμ, και θα φορά το νούμερο 66 στη φανέλα του. Η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει ότι μετά τη λήξη της καριέρας του, ο Τούρκος θα παραμείνει στην ομάδα από το πόστο του βοηθού προπονητή.

Σημειώνεται ότι στο τεχνικό επιτελείο της τουρκικής ομάδας πρόκειται να εργαστεί και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ