Εντεκα κρούσματα κορωνοϊού στην FC Ντάλας, αποκλείσθηκε από το MLS

Εντεκα κρούσματα κορωνοϊού στην FC Ντάλας, αποκλείσθηκε από το MLS

Η FC Ντάλας δεν θα λάβει μέρος στο τουρνουά επανεκκίνησης του MLS, καθώς 11 μέλη του συλλόγου βρέθηκαν «θετικά» στον κορωνοϊό, όπως προέκυψε μετά τον έλεγχο που προβλέπεται από το σχετικό πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα από το MLS, τα κρούσματα αφορούν σε 10 παίκτες και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου, λίγο μετά την άφιξή τους στο Ορλάντο της Φλόριντα, όπου το τουρνουά με την επωνυμία «επιστροφή MLS», πρόκειται να αρχίσει την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον Επίτροπο του MLS, Ντον Γκάρμπερ, «η υγεία όλων που επηρεάζονται από την ανάρρωσή, παραμένει η πρώτη προτεραιότητα, οπότε θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε αποφάσεις σύμφωνα με αυτήν την προτεραιότητα».

Υπενθυμίζεται, ότι το MLS διεκόπη τον περασμένο Μάρτιο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η επανέναρξη της σεζόν έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, με την συμμετοχή 26 ομάδων, στις εγκαταστάσεις του Disney World, στο Ορλάντο, όπου κάθε ομάδα είναι απομονωμένη σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Κάρλος Βέλα, ο Μεξικανός «αστέρας» των Λος Άντζελες, έχει δηλώσει ότι δεν θα αγωνισθεί στο τουρνουά, λόγω της σημαντικής αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων στην πολιτεία, τις τελευταίες εβδομάδες.

«Θα ήθελα πραγματικά να είμαι με τους συμπαίκτες μου στο Ορλάντο. Θέλω να συνεχίσω να δίνω ό,τι έχω στον σύλλογό μου, στους οπαδούς μας και στην πόλη του Λος Άντζελες. Αλλά είναι προς το συμφέρον της οικογένειάς μου και της υγείας της, να μείνω με την γυναίκα μου κατά την διάρκεια της επικίνδυνης εγκυμοσύνης της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος σκόρερ και καλύτερος παίκτης του MLS την περασμένη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ