Μπορούσια Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ 0-0

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ 0-0

Σ' ένα παιχνίδι μ΄ ελάχιστες καλές φάσεις για γκολ μπροστά από τις δύο εστίες, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Βόλφσμπουργκ, έμειναν στο 0-0 στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ.

Πολύ κακό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπορούσια Ντόρτμουντ και Βόλφσμπουργκ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Bundesliga με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Όχι μόνο αυτό. Οι 22 ποδοσφαιριστές σ’ ελάχιστες περιπτώσεις δημιούργησαν φάσεις με προϋποθέσεις μπροστά από κάποια εστία. Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο πέρα ως πέρα.

Οι Βεστφαλοί μπήκαν πιο ορεξάτα στο ματς και έδειχναν να μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω επιθετικά. Ωστόσο, η απουσία του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την αποστολή των κιτρινόμαυρων τους στοίχισε σε αυτό το κομμάτι.

Από την άλλη η Βόλφσμπουργκ είχε κλειστεί καλά πίσω και έκανε αρκετά δύσκολη τη ζωή των γηπεδούχων που όσο και αν προσπάθησαν μέχρι το τέλος δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη. Κάτι που ισχύει και για τους Λύκους που επιθετικά ήταν (σχεδόν) ανύπαρκτοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ